7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,577,584

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
Abi dünya para verip şanzumanı yenilettim, tamam iyi oldu vites değişimleri kalkış çekiş filanda, esas şanzumanı açtırma nedenin hararet lambasının yanmasıydı, zorladım biraz gene yandı ;D ;D ;D ustada yanımdaydı, en son usta şanzumanda hiçbir sorun olmadığına ama ölçenn bir sensörde sorun olduğuna karar verdi. Gülermisin ağlarmısın ;D ;D ;D hafta içi götürücem sensör değişicek şirketten ;D al sen kullan korma dedi verdi
Kürşat 2 defenderdede başımıza gelen bir hadiseyi anlatayım abimin defenderde yağ lambası yandı önce müşür kontrol edildi sağlam
sonra yağ basıncını örçtük düşük çıktı ve yap pompasını değiştik iş düzeldi
diğerindede aynı yağ lambası yandı sadece müşür değişti sorun bitti yağ basıncınıda örçtük gayet normal
yani anlatmak istediğim oki yağ lambası yandı diye hemen motorumu sökecektik

yunus bager' Alıntı:
Kürşat 2 defenderdede başımıza gelen bir hadiseyi anlatayım abimin defenderde yağ lambası yandı önce müşür kontrol edildi sağlam
sonra yağ basıncını örçtük düşük çıktı ve yap pompasını değiştik iş düzeldi
diğerindede aynı yağ lambası yandı sadece müşür değişti sorun bitti yağ basıncınıda örçtük gayet normal
yani anlatmak istediğim oki yağ lambası yandı diye hemen motorumu sökecektik

ya tabi öyle yunusda benim arabayı ilk aldıgımda zaten şanzumandan çıkan yağa bakınca pek tadı yoktu ama sorunda yoktu, 1 sene filan kullanır elden geçirirm diyordum, bu şanzuman ışığı yanınca ve arabanın kalkış devirleri bozulup, rampada vites atışları kötüleşince açtırıp yaptırayım dedim, zaten tirbün tork konvertoru, kalkış dişlileri yada balataları, aktrma zimbirtilari baya bişey yatak yapmış, veya sorunlu çıktı. Açtırınca aslında iyi oldu sorun kalmadı arabada şanzumanda testtede araç daha iyi eskisine nazaran. Ama komik olan esas problemin çözülmemesi :smiley:

yavuz abi önden seni yollarlarsa gaza gelme sonra sen batıyorsun onlar geçmiyor dedi ;D ;D ;D ama önden tyt ların geçtiği heryere girerim ;D ;D ;D

zaten bugun keşfe gitmelerinden kıllandım tuzak kurmuş, çukur açıp üstünü dallarla örtmüş filan olabilirler ;D

Tempus' Alıntı:
yavuz abi önden seni yollarlarsa gaza gelme sonra sen batıyorsun onlar geçmiyor dedi ;D ;D ;D ama önden tyt ların geçtiği heryere girerim ;D ;D ;D

zaten bugun keşfe gitmelerinden kıllandım tuzak kurmuş, çukur açıp üstünü dallarla örtmüş filan olabilirler ;D

Önden ben giderim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,601
Kayıtlı Üye Sayımız
166,901
Kaydolan Son Üyemiz
ucarburak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR