Küçük Dede
Discovery II 4.0 V8
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Ben halısaha maçına gidiyorum, golcü futbolcu lazımmış. Görüşürüz
Ben halısaha maçına gidiyorum, golcü futbolcu lazımmış. Görüşürüz
Mücahit, eğer araçtaki altimetre ve barometre ,pajerodaki gibi klasikse,RedlinE' Alıntı:anca bitti..
Yavuz abi geçmiş olsun. Altimetre olayina gelince benimkinden bulup alirsaniz yol bilgisayari var içinde barometre var ne kadar okumasini bilmesemde ayrica iki tane altimetre var hiz ortalamasini ve zamanida gosteriyor. gorseli çok güzel yanliz sensorlu olanilan bulmalisiniz gecen 110 dolara satildi ben 170 dolara almiştim sensorlu ama.
fastjunkie' Alıntı:Ben halısaha maçına gidiyorum, golcü futbolcu lazımmış. Görüşürüz![]()
SDC' Alıntı:Günaydın millet
Golcü futbolcu :-X![]()
![]()
![]()
Ayrıca o eklediğin videoyu benden yürütmüşsün, 7/24 ün orta dönemlerinde ben eklemiştim bunu![]()
Bari bana cevaben eklemeseydin ;D ;D ;D
Biraz yaratıcı olalım :-X :-X :-X
cihanülker' Alıntı:onur ne oldu ,nejatlar yalanmı oldu ;D ;D ;D ;D ;D ??? ??? ??? ??? ???
fastjunkie' Alıntı:Naci abinin Defender'ın bi sorunu varmış abi gaz telinde mi neresinde, usta onu bitirememiş.. Çıkamamışlar yola haliyle ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:söyleselerdi şimdi geldim istabuldan getirirdim onlarıda ,totoları rahat görürdü bari
yazargezeryolçizer' Alıntı:Cihan hoş geldin,
İstanbula gidince sayfaya bile girmedin ;D ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:Yok abi bunu kendilerine yediremezlerdi heralde ;D
LR kullanıcısı kurtaran Toyota ;D
fastjunkie' Alıntı:Sen mi eklemiştin![]()
![]()
![]()
Eyvah teyzede alzhaimer baş gösterdi şimdi de :'( :'( :'(
Bu videoyu yine ben eklemiştim Sevtap teyze.. Arayıp bulabilirsiniz.. :-* :-*
SDC' Alıntı:Yavuzcum sizi çok fena buruşturcak, bak sölemedi demeyin (Alpaslan'ın repliğini çaldım) ;D ;D
http://www.dailymotion.com/video/x6onx4_doverim-ulen-cuneyt-arkyn_fun
SDC' Alıntı:Asıl alzheimer kimmiş herkes görsün diye kendi mesajlarımda yaklaşık 20 sayfa taradım ama değdi ;D ;D ;D
Bence sen şimdiden bir doktora görün ve benim tescilli hafızama da bir daha b.k atma Onur Amca ;D ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:Montaj bu..
cihanülker' Alıntı:söyleselerdi şimdi geldim istabuldan getirirdim onlarıda ,totoları rahat görürdü bari
SDC' Alıntı:Hadi leyynn ;D ;D ;D
Yavuz gelince o da hatırlayacaktır, hatta Mete Hoca, Nejat, Kerim, Ufuk...Bir sen hatırlayamadın Onur Amcaaa![]()
![]()
![]()