7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,458,651

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

RedlinE' Alıntı:
anca bitti..
Yavuz abi geçmiş olsun. Altimetre olayina gelince benimkinden bulup alirsaniz yol bilgisayari var içinde barometre var ne kadar okumasini bilmesemde ayrica iki tane altimetre var hiz ortalamasini ve zamanida gosteriyor. gorseli çok güzel yanliz sensorlu olanilan bulmalisiniz gecen 110 dolara satildi ben 170 dolara almiştim sensorlu ama.
Mücahit, eğer araçtaki altimetre ve barometre ,pajerodaki gibi klasikse,
nasıl kullanıldığını yazmıştım ,
benzer bir sistemse işine yarayabilir.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33923.0

Günaydın millet :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
Ben halısaha maçına gidiyorum, golcü futbolcu lazımmış. Görüşürüz :smiley:

Golcü futbolcu :-X :D :D :D :D

Ayrıca o eklediğin videoyu benden yürütmüşsün, 7/24 ün orta dönemlerinde ben eklemiştim bunu :mad: :mad:

Bari bana cevaben eklemeseydin ;D ;D ;D

Biraz yaratıcı olalım :-X :-X :-X

SDC' Alıntı:
Günaydın millet :smiley:

Golcü futbolcu :-X :D :D :D :D

Ayrıca o eklediğin videoyu benden yürütmüşsün, 7/24 ün orta dönemlerinde ben eklemiştim bunu :mad: :mad:

Bari bana cevaben eklemeseydin ;D ;D ;D

Biraz yaratıcı olalım :-X :-X :-X

Sen mi eklemiştin :eek: :eek: :eek: :eek:

Eyvah teyzede alzhaimer baş gösterdi şimdi de :'( :'( :'(

Bu videoyu yine ben eklemiştim Sevtap teyze.. Arayıp bulabilirsiniz.. :-* :-*

fastjunkie' Alıntı:
Sen mi eklemiştin :eek: :eek: :eek: :eek:

Eyvah teyzede alzhaimer baş gösterdi şimdi de :'( :'( :'(

Bu videoyu yine ben eklemiştim Sevtap teyze.. Arayıp bulabilirsiniz.. :-* :-*

Asıl alzheimer kimmiş herkes görsün diye kendi mesajlarımda yaklaşık 20 sayfa taradım ama değdi ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Yavuzcum sizi çok fena buruşturcak, bak sölemedi demeyin (Alpaslan'ın repliğini çaldım) ;D ;D​

http://www.dailymotion.com/video/x6onx4_doverim-ulen-cuneyt-arkyn_fun​

Bence sen şimdiden bir doktora görün ve benim tescilli hafızama da bir daha b.k atma Onur Amca ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Asıl alzheimer kimmiş herkes görsün diye kendi mesajlarımda yaklaşık 20 sayfa taradım ama değdi ;D ;D ;D

Bence sen şimdiden bir doktora görün ve benim tescilli hafızama da bir daha b.k atma Onur Amca ;D ;D ;D

Montaj bu..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,107
Kayıtlı Üye Sayımız
166,837
Kaydolan Son Üyemiz
Yusuf dikme

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR