7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,460,234
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Nejat ile Naci gelmiyormu cumartesi?

ivediğe gideceksek biyerden eski gösterişsiz bir araba bulabilirsen onunla gidelim.
:smiley:))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ya yok ki öyle araba...Satın almaya giderken ayarlarız bi R12 falan...

Geliyorlar valla Nejatla bugün konuştum...Kafalamıyorlarsa tabi.

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Bakalım valla. 110 5 kapı 93 model :smiley: 2.5 benzinli demezsen ağzımın suyu akmaya başlar :smiley:

evet Hüseyine söylemiş Ahmet ,o araba , banada söylediklerinde burun kıvırmıştım , akşamüzeri Kerimden dönerken Ahmetlere uğradım , arabayı görmen lazım. birde v8 motor bulman lazım ;D ;D çok temiz, yürüyen ve kaportada hiçbirşeye dokunmana gerek yok herşeyi orjinal.

umutcelikel' Alıntı:
:smiley:))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ya yok ki öyle araba...Satın almaya giderken ayarlarız bi R12 falan...

Geliyorlar valla Nejatla bugün konuştum...Kafalamıyorlarsa tabi.

Abicim direk ellerini ovuşturuyorlar arazi aracıyla falan gidersen ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Abicim direk ellerini ovuşturuyorlar arazi aracıyla falan gidersen ;D ;D ;D
Hondayla gideriz olmadı ama seni fenalık basar, yüksekliği F1 kadar aletin ;D
yunus bager' Alıntı:
Umutun xxxta olmazmı ;D ;D ;D ;D ;D ;D şimdi kızdırdım işte ;D ;D ;D ;D
Hiiiç kızmam, yeni evin önündeki arabaları görsen dudağın uçuklar, bütün blok benim XXXTA'yı konuşuyomuş ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Valla benim arabada babam sürekli gaz pedalının spiralili kurcalıyor uşaklar fazla gaz basmasın diye o yüzden 100km yi geçmiyor :smiley:))))

3 (yazı ile üç ) değil bikerek 65 hp :smiley:)))))

65 HP mi ;D ;D
100 KM mi ;D ;D ;D
Ben 100 km yi geri vitesle yapıyorum be ;D ;D

Bende erken ayrılayım yarın yaylaya gitmeye niyetim var

İyi geceler

nkurtkaya' Alıntı:
Yavuz, şu 110'un ilanı falan var mı biryerlerde bakayım.

yok, olamamasıda iyi, ben makinayı almayı unutmuşum yoksa çekecektim sana foto, yarın çekebilirm , benim araçta o gün olan şeye henüz bakmadık , şimdi normal gibi ama bidaha olmasını istemiyorum, yarın açıp bakıcaz neymiş problem o zaman çekerim foto.

Bir tek sorunu var, ihalede motora bakılsın diye kaputu sökmüşler kenara koymuşlar, o sıra fırtına çıkmış, kaputu almış gitmiş, ;D ;D ;D kaputu bulmuşlar, ama ufak tefek ezikler var , geri kalan heryeri 4 4 lük.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,107
Kayıtlı Üye Sayımız
166,837
Kaydolan Son Üyemiz
Yusuf dikme

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR