7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,460,101
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

aaaaaaa

Nejat aklıma geldi , yanımda fotoğraf makinası yoktu , sana bir defender buldum, fiyat biraz yüksek ama Sevtabın elizabeth ayarında temiz, 93 model , orjinal 85 K kmde 110 , gelince bir gör bence .

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
aaaaaaa

Nejat aklıma geldi , yanımda fotoğraf makinası yoktu , sana bir defender buldum, fiyat biraz yüksek ama Sevtabın elizabeth ayarında temiz, orjinal 85 K kmde , gelince bir gör bence .
Yavuz, Cumartesi bi İvedik yapıp Unimoglara mı baksak??? Gelir alırım seni gideriz.

umutcelikel' Alıntı:
Onur bu ne lan, Mezeci Adnan gibi olmuşsun ;D

Ahahahah ;D ;D ;D
Umut bey tavus kuşu koyayım da sakinleşin ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Onur şef, Cumartesi bizim için de yaparsın artık bu special yemeğini :smiley:

Abi bakma sen Yavuz abiye, nasıl lezzetli oldu var ya of of.

erenatac' Alıntı:
Bir turuncu vardı dizel makine koymuşlar 404S evrakları falan tam. 12 bin gibi bişey diyodu Erdem usta.. O alınır aslında..
Uzun yol da yapabilen köşeli kasalar rüyama giriyor benim devamlı:smiley:)))) Karı kız gireceğine U1500 Unimog giriyor anasını satayım ;D
Kayseriye giderken önümde gidiyodu Belçika plaka, full 130-140 gitti herif...

umutcelikel' Alıntı:
Uzun yol da yapabilen köşeli kasalar rüyama giriyor benim devamlı:smiley:)))) Karı kız gireceğine U1500 Unimog giriyor anasını satayım ;D
Kayseriye giderken önümde gidiyodu Belçika plaka, full 130-140 gitti herif...
Yetişemedinmi xxxta okadar gidemiyormu yoksa :smiley:)))))

yunus bager' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Yav sayfayada böyle gülerek gireceğim aklıma gelmezdi ayıp ettim dimi ;D ;D ;D ;D
Esas paletli pigmeye bakmaya geldi ama araç yoktu,
pigme orada olsaydı ,
yavuzun araç soğan cücüğü gibi kalacaktı ;D ;D ;D

Sevtap geçmiş olsun,
Umut hayırlı olsun ,

discovery-V8' Alıntı:
aaaaaaa

Nejat aklıma geldi , yanımda fotoğraf makinası yoktu , sana bir defender buldum, fiyat biraz yüksek ama Sevtabın elizabeth ayarında temiz, 93 model , orjinal 85 K kmde 110 , gelince bir gör bence .

Bakalım valla. 110 5 kapı 93 model :smiley: 2.5 benzinli demezsen ağzımın suyu akmaya başlar :smiley:

umutcelikel' Alıntı:
Yavuz, Cumartesi bi İvedik yapıp Unimoglara mı baksak??? Gelir alırım seni gideriz.

Nejat ile Naci gelmiyormu cumartesi?

ivediğe gideceksek biyerden eski gösterişsiz bir araba bulabilirsen onunla gidelim.

umutcelikel' Alıntı:
Toyota 150 gidiyo da, Hondaylaydım zaten...Senin 3 (yazı ile üç) hp 2.5 düz dizel 225 yapıyo galiba? ;D
Valla benim arabada babam sürekli gaz pedalının spiralili kurcalıyor uşaklar fazla gaz basmasın diye o yüzden 100km yi geçmiyor :smiley:))))

3 (yazı ile üç ) değil bikerek 65 hp :smiley:)))))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,107
Kayıtlı Üye Sayımız
166,837
Kaydolan Son Üyemiz
Yusuf dikme

SON KONULAR

Geri