7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,460,712
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
ben demiştim sana o değerler adamı götürür ,kör eder diye, aman dikkat et ,derimi yüzecen ne yapacaksan bir an evvel yap geçmiş olsun

Abicim okadar votkaya ve redbull a benim şeker 85 çıktı :eek: , size diyorum 18 den yeni gün aldım diye inanmıyorsunuz ;D ;D ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Yemek dediği 2 kilo yoğurdu tabağa döküyor ;D ;D

Heheee, ben de bunun denmesini bekliyordum. :D
Buyrun patatesli baharatlı hindi, ve sebzeli makarna. Tamamı Le Onur Şef'in tarifi ve buluşu..

Bon appetit Mösyö ;D ;D

;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Buyrun patatesli baharatlı hindi, ve sebzeli makarna. Tamamı Le Onur Şef'in tarifi ve buluşu..

Bon appetit Mösyö ;D ;D

;D ;D ;D ;D
mösyö ellerine sağlık

discovery-V8' Alıntı:
Bugün defenderle mişubişiciyi bastık, Çay kahve yapan teyze günün lafını etti beni bitirdi ;D ;D

Servisin içi, bahçesi kısaca heryeri japon arazi ! araçlarıyla doluydu , hatta 22 jant 40 yanak lastiklisi bile vardı, teyzemin elleri dert görmesin bana çay kahve getirdi, Kerime dönüp "bahçeye arazi aracı gelmiş gördünmü ?" dedi ben o ara kopmuşum ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Yav sayfayada böyle gülerek gireceğim aklıma gelmezdi ayıp ettim dimi ;D ;D ;D ;D

Sevtap abla geçmiş olsun
Umut Allah seni bildiğin gibi yapsın :smiley:)
Onur sen kaşındın :smiley:)

fastjunkie' Alıntı:

Bon appetit Mösyö ;D ;D

;D ;D ;D ;D

Onur şef, Cumartesi bizim için de yaparsın artık bu special yemeğini :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Onur şef, Cumartesi bizim için de yaparsın artık bu special yemeğini :smiley:

Nejat bırak Allahaşkına, mısırı tavuklar yer, ben sana metrelik adana ısmarlarım, üzerine künefe ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,107
Kayıtlı Üye Sayımız
166,837
Kaydolan Son Üyemiz
Yusuf dikme

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR