Küçük Dede
Discovery II 4.0 V8
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
İyi akşamlar herkesee.
İyi akşamlar herkesee.
fastjunkie' Alıntı:İyi akşamlar herkesee.
SDC' Alıntı:Bak seen, bana meydan mı okuyosun
Herkese iyi akşamlar, sana değil n'olacak
Saçlarını kestirmediğin iyi oldu, uzun saç kemerimde daha güzel duracak ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Sevtap geçmiş olsun , Umut hayırlı olsun , Onur Allah rahmet eylesin ;D ;D ;D
bsayil' Alıntı:sanırsam dizi bitti dede de gelir şimdi ;D ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:son reklama girmek üzere bitiyor![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:Bugün defenderle mişubişiciyi bastık, Çay kahve yapan teyze günün lafını etti beni bitirdi ;D ;D
Servisin içi, bahçesi kısaca heryeri japon arazi ! araçlarıyla doluydu , hatta 22 jant 40 yanak lastiklisi bile vardı, teyzemin elleri dert görmesin bana çay kahve getirdi, Kerime dönüp "bahçeye arazi aracı gelmiş gördünmü ?" dedi ben o ara kopmuşum ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
sen daha iyi bilirisim deddecimufukozkan' Alıntı:ne seyrediyosunuz yahu![]()
cihanülker' Alıntı:hoşgeldin tırtıl nerdesin ulennn
discovery-V8' Alıntı:Bugün defenderle mişubişiciyi bastık, Çay kahve yapan teyze günün lafını etti beni bitirdi ;D ;D
Servisin içi, bahçesi kısaca heryeri japon arazi ! araçlarıyla doluydu , hatta 22 jant 40 yanak lastiklisi bile vardı, teyzemin elleri dert görmesin bana çay kahve getirdi, Kerime dönüp "bahçeye arazi aracı gelmiş gördünmü ?" dedi ben o ara kopmuşum ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Bugün defenderle mişubişiciyi bastık, Çay kahve yapan teyze günün lafını etti beni bitirdi ;D ;D
CDM-SUBARU' Alıntı:Ya baba,şaka maka siz bu dizi mizi işini ciddi takip ediyosunuz ha ;D