SDC' Alıntı:E sana vereyim ;D
Ben onu pek kullanamıyorum...
yazargezeryolçizer' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D
Hocam her capon aynı çıtayı yakalayamıyor,
Örneğin ,Mitsubishi Pajero Pinin,
LR-karşılığı Freelander olduğu için yırtıyor.
discovery-V8' Alıntı:Normalde havada uçarım ama sakın verme onu , olmadığında eksikliği ortaya çıkıyor, torpido gibi bişey olmadığından defender da eşyalar dökülüp saçılıyor ortalığa.
SDC' Alıntı:Ama ben ön göğüsü değiştirmek istiyorum ya o zaman torpidom olmayacak mı :
Torpidom olursa benimkini alabilirsin ;D
Yenisini bilmiyorum,ama eskilerin durumu ortada ;D ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:öyle deme yeni freelander taş gibi çıkmış , hiç arıza çıkarmıyor diye servisler dertli ;D
Yaw seninki ölmüş eşşek kurttan korkmazmış misali ona bişii olmaz.(bizim gibi izmir den gelirken arabanın 50 000 Km. si afyonda doldu Ankara ya kadar gitsekmi yoksa afyonda mı Bakıma girsek diyenler içinacemi80' Alıntı:Bunda ne var, benim çilekeş yaylaya "o" yağ ile defalarca gitti-geldi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
aslankurt72' Alıntı:Yaw seninki ölmüş eşşek kurttan korkmazmış misali ona bişii olmaz.(bizim gibi izmir den gelirken arabanın 50 000 Km. si afyonda doldu Ankara ya kadar gitsekmi yoksa afyonda mı Bakıma girsek diyenler için
yazargezeryolçizer' Alıntı:Arızanın nedenini buldum,Teyp kısa devre yaptırıyor,
ama hangi kablo yaptırıyor onu bulmak kasacak biraz, ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:sen kendinmi bakıyosun arızaya anlamadım ki ?
discovery-V8' Alıntı:Serviste yer yokmuş ;D ;D ;D ;D, çok sorunsuz ya japonlar nasl oluyorsa servise gideceksin sana zaman veremiyorlar, hep dolu servis ;D ;D