7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,483,630
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Benim çakmak yeri sol tarafta olduğu için telsiz takarken sıkıntı oluyordu. O kutunun içinde radyo vardı hemen yanında iç kısma bir çakmak taktırdım artık telsiz o kutu içerisinde kulanılacak ayak altında dolaşmayacak

Etiketler

SDC' Alıntı:
E sana vereyim ;D

Ben onu pek kullanamıyorum...

Normalde havada uçarım ama sakın verme onu , olmadığında eksikliği ortaya çıkıyor, torpido gibi bişey olmadığından defender da eşyalar dökülüp saçılıyor ortalığa.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Hocam her capon aynı çıtayı yakalayamıyor,
Örneğin ,Mitsubishi Pajero Pinin,

LR-karşılığı Freelander olduğu için yırtıyor.

öyle deme yeni freelander taş gibi çıkmış , hiç arıza çıkarmıyor diye servisler dertli ;D

discovery-V8' Alıntı:
Normalde havada uçarım ama sakın verme onu , olmadığında eksikliği ortaya çıkıyor, torpido gibi bişey olmadığından defender da eşyalar dökülüp saçılıyor ortalığa.

Ama ben ön göğüsü değiştirmek istiyorum ya o zaman torpidom olmayacak mı ::smiley:

Torpidom olursa benimkini alabilirsin ;D

SDC' Alıntı:
Ama ben ön göğüsü değiştirmek istiyorum ya o zaman torpidom olmayacak mı ::smiley:

Torpidom olursa benimkini alabilirsin ;D

Yok yenisindede torpido yok, teyp yeri falan var 3 tanede küçük göz var ama üzeri açık bişey bırakmaya gelmiyor. kapalı biryer şart araç içinde.

Servis falan gündeme gelince aklıma geldi geçen yıl toyota yı peryodik bakıma götürmüştüm servis müdürüyle sohbet ediyoruz.Bizim düzenli aksatmadan getirmemiz falan derken.Müdür anlattı onun yalancısıyım.Dingo nun teki 0 corolla almış ilk 1000 km. bakımını 100 000 km.olarak algılamış araba hiç bakım görmeden 85 000 km. ye gelmiş sonra da paneldeki bazı göstergeler yanmaya başlamış servise getirmiş yağ artık nerdeyse sıvı halden katı hale geçmeye başlamış ve herkes şok. bu araba hiç yağ falan değiştirmeden 85 000 km.nasıl gitti diye. ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
öyle deme yeni freelander taş gibi çıkmış , hiç arıza çıkarmıyor diye servisler dertli ;D
Yenisini bilmiyorum,ama eskilerin durumu ortada ;D ;D ;D
garajda dururken arıza yapmıyorsa LR için başarı,onu söylüyorlardır ;D ;D ;D

Bunda ne var, benim çilekeş yaylaya "o" yağ ile defalarca gitti-geldi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Bunda ne var, benim çilekeş yaylaya "o" yağ ile defalarca gitti-geldi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Yaw seninki ölmüş eşşek kurttan korkmazmış misali ona bişii olmaz.(bizim gibi izmir den gelirken arabanın 50 000 Km. si afyonda doldu Ankara ya kadar gitsekmi yoksa afyonda mı Bakıma girsek diyenler için

aslankurt72' Alıntı:
Yaw seninki ölmüş eşşek kurttan korkmazmış misali ona bişii olmaz.(bizim gibi izmir den gelirken arabanın 50 000 Km. si afyonda doldu Ankara ya kadar gitsekmi yoksa afyonda mı Bakıma girsek diyenler için

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
sen kendinmi bakıyosun arızaya anlamadım ki ?

Serviste yer yokmuş ;D ;D ;D ;D, çok sorunsuz ya japonlar nasl oluyorsa servise gideceksin sana zaman veremiyorlar, hep dolu servis ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,127
Kayıtlı Üye Sayımız
166,856
Kaydolan Son Üyemiz
m.kara

Çevrimiçi üyeler

Geri