acemi80' Alıntı:Birde sahilde kar ihtimali daha az ama yinede de belli bir bölgede yol kapanma riski var onları düşünüyorum
benim çıkış saatim çok belli değil,cihanülker' Alıntı:mustafa abicim ankaradan yaklaşık sen dahil toplam 9 arabayız , benim şahsi fikrim ( organizasyon içinde olduğum için ) sabah 07 gibi yola çıkmak ,benimle birlikte , çağlar ve eren arkadaşımızda gelecekler ,biraz tempolu giderek saat 13-14 civarı orada olmayı planlıyoruz , ister bize katılın ,biraz tempolu olabilir ,isterseniz daha geç saate çıkacak kerim ve öteki arkadaşlara ,veya sizin bir planınız varmı ??
cihanülker' Alıntı:hocam yok yok sahilde yol kapanmaz , 11-12 saatte sürmez toplamyol mesafeniz 650 km max 8 saat hadi 9 olsun ,
acemi80' Alıntı:O zaman gece 12 gibi çıkarız güle oynaya yavaş yavaş gideriz. Nasıl olsa üç şoför var ve acelemizde yok.
yazargezeryolçizer' Alıntı:benim çıkış saatim çok belli değil,
ama kesin öğleden sonraya kalırım,
eğlenceyi çok kaçırmamak için tempolu bir sürüş yapmak zorunda kalacağım.
acemi80' Alıntı:O zaman gece 12 gibi çıkarız güle oynaya yavaş yavaş gideriz. Nasıl olsa üç şoför var ve acelemizde yok.
Cihan olabidiği kadar erken çıkacağız,cihanülker' Alıntı:kerim çarşamba ,özellikle perşembe gecesi hava sıcaklığı ankarada - 11 gösteriyor ve kar yağışlı, cuma,cumartesi kar yağışlı ,yani hava sakat geceye kalmasan çok iyi olur ,birde ankara grubunun ,yani bizim haricimiz de olan arkadaşlarımızın araba kullanma ,şeklini bilmediğim için ,konvoy düzeni değilde ,serbest çıkış ve sürüşün daha uygun olacağını düşünüyorum ,yani konvoysuz ,daha az riskli olur gibime geliyor ne dersin ??
yazargezeryolçizer' Alıntı:Cihan olabidiği kadar erken çıkacağız,
Sürüşü bırak 9 araçtan her defasında ayrı bir yerse,birinin çişi gelse 12 saat te ineriz antalyaya ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:bana uyar,zaten saat olarak belirsiz benim çıkışım,
olmadı kamp yerinde de buluşuruz.siz kafaya göre hareket edin ben nasılsa bulurum sizi ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Cihan olabidiği kadar erken çıkacağız,
Sürüşü bırak 9 araçtan her defasında ayrı bir yerse,birinin çişi gelse 12 saat te ineriz antalyaya ;D ;D ;D
-11 de eminmisincihanülker' Alıntı:kerim çarşamba ,özellikle perşembe gecesi hava sıcaklığı ankarada - 11 gösteriyor ve kar yağışlı, cuma,cumartesi kar yağışlı ,yani hava sakat geceye kalmasan çok iyi olur ,birde ankara grubunun ,yani bizim haricimiz de olan arkadaşlarımızın araba kullanma ,şeklini bilmediğim için ,konvoy düzeni değilde ,serbest çıkış ve sürüşün daha uygun olacağını düşünüyorum ,yani konvoysuz ,daha az riskli olur gibime geliyor ne dersin ??
Tamamdır 25 fmacemi80' Alıntı:Telsizler 25 FM mi olacak en azından antalyaya girdiğimizde irtibat için gerekebilir.