7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,485,711

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
kerim çarşamba ,özellikle perşembe gecesi hava sıcaklığı ankarada - 11 gösteriyor ve kar yağışlı, cuma,cumartesi kar yağışlı ,yani hava sakat geceye kalmasan çok iyi olur ,birde ankara grubunun ,yani bizim haricimiz de olan arkadaşlarımızın araba kullanma ,şeklini bilmediğim için ,konvoy düzeni değilde ,serbest çıkış ve sürüşün daha uygun olacağını düşünüyorum ,yani konvoysuz ,daha az riskli olur gibime geliyor ne dersin ??

Haftasonu tüm yurt karlı olacakmış.

acemi80' Alıntı:
Sen bu frekansları sizin sayfada da hatırlat bari ortak bir dil oluşsun PMR 5 CB 25 FM gibi

ok dir hocam bu arada ,ankara araba sayısı
1- cihanülker 2- kerim 3- can pektaş 4- ferdane 5- eren 6- alfonse 7- mustafa abi 8-mustafa tezel 9-çağlar

kaç arabaymışız arkadaşlar ,sadece alfonse iptal konusu var ,geride kalanların hepsi kesin katılımcı

cihanülker' Alıntı:
ok dir hocam bu arada ,ankara araba sayısı
1- cihanülker 2- kerim 3- can pektaş 4- ferdane 5- eren 6- alfonse 7- mustafa abi 8-mustafa tezel 9-çağlar

kaç arabaymışız arkadaşlar ,sadece alfonse iptal konusu var ,geride kalanların hepsi kesin katılımcı

Ben 7/24 olarak düşünmüştüm ;D

fastjunkie' Alıntı:
Hep Bager yüzünden oluyor bunlar ;D ;D Onun yazdıklarını okuya okuya ket vurdurdu adam Türkçemizi ;D ;D
okuya okuya geliyorum gene ne oldu Allah aşkına ne varmış yazdıklarımda
hem ben senin gibi paralı okulda okumadım :smiley: bukadar yazdığıma duva et

cihanülker' Alıntı:
mustafa abicim ankaradan yaklaşık sen dahil toplam 9 arabayız , benim şahsi fikrim ( organizasyon içinde olduğum için ) sabah 07 gibi yola çıkmak ,benimle birlikte , çağlar ve eren arkadaşımızda gelecekler ,biraz tempolu giderek saat 13-14 civarı orada olmayı planlıyoruz , ister bize katılın ,biraz tempolu olabilir ,isterseniz daha geç saate çıkacak kerim ve öteki arkadaşlara ,veya sizin bir planınız varmı ??
0700 bana uyar ancak ben hayatımda daha trafik cezası ödemedim. ;D ;D yani istisnalar hariç azami hızım 100 km. konvoy olursa zaten bu hızla ancak gitmek gerekir fazlası risk olur. Kerim de haklı kimi yakıt ikmali kimi yemek,sigara molası falan filan süre çok uzar bir hareket tarzı olarak aynı saatte çıkacaklar için hızları da yakın olursa mola bölgeleri mesela afyon cumhuriyet tesislerinde, ısparta ... tesislerinde denilebilir (sakin olan belirgin tesisler seçilebilir) orada biraz muhabbet yapıp devam edilebilir. Antalya'ya girerken mesela kepez de konvoy toparlanıp sonra birlikte görkemli bir şekilde ;D ;D girilip kamp yerine gidilebilir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,128
Kayıtlı Üye Sayımız
166,860
Kaydolan Son Üyemiz
FDSounD

Çevrimiçi üyeler

Geri