yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Yarın gel vereyim.
Yarın gel vereyim.
umut401' Alıntı:Değil 76.500 TL, beni öldürsen 76.5 TL çıkmaz üzerimden....
burakuysal' Alıntı:al benden de o kadar.
"Acaba series kalsın sen git " mi deseydim ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Düln depoyu doldurtacam ona, 76 liraya fullenir.burakuysal' Alıntı:Yavuz veriyor yarın git al.
Yok la 150 km anca gider. Depo güççük, 25 lt.burakuysal' Alıntı:Olsun o da birşeydir. Full depo gazla 250 km yaparsın sen.
Senin bagaja bavul sığıyo ama anca, benim depo altta afedersinburakuysal' Alıntı:Masraftan ksçmışsın depoda bile.küçücük depolu araba sonrada 22bin tl. Benim depo 100 lt
La olm arka susturucunun yerinde, şasenin altında ve öküz gibi koruma demiri var. Arkayı sürterken bile orası yere deymiyor. Mükemmel bence, görünüm full orjinal, üstelik beyin hizamda iç mekanda 100 litrelik yanıcı ve patlayıcı yok daha ne isterim?burakuysal' Alıntı:Nası yani? Offroad ta arabanın altını sürtersen ne olacak???? ???
Şaka yapıyorsun dimi?
La arabanın arkası bir karış, uzaklaşma açısı massey ferguson traktörle aynı, neyi nereye sürtüyon?? O kütürtü makastan şafttan geliyor ayrıca senin o videoda altına ot bile değmemiştir emin olabilirsinburakuysal' Alıntı:Kendini kandırma la. O arabayla anca çankaya da gezersin sen. Offroad mış hıh
Videoyu izle de off road nasıl yapılırmış gör. Gendekten çıkarken ki kütürtü senin sürtnez dediğin yerin toprağa sürtmesi. Senin gibi yerde oksaydı benim tank cızbız olurdum
Biz makasçıyız, helezonlu araba sevmiyozoguzhan3434' Alıntı:ya arkadaslar bi tanidigimiz 110 def 2,5 duz dizel satiyo temiz orjinal arazi gormemis araba kopek tasimis kendisinin kopek ciftligi var catalca balabanda ilgilenen olursa haber edin