7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,250
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

İnsanların zevk için gezdiği forumu problem kaynağı yaptı Bülent bey. Durup durup sataşma, başka isimlerle profil oluşturma, her türlü foruma girer herşeyi provake ederim ruh hali.........
Bence bir rahatsızlık var,tedavi edilmesi lazım, yada kökünden tüm profillerini kapamak lazım, faydadan çok zararı olur bu kişinin foruma. Yarattığı gerginliği yumuşatmak için yapılan espiriler, gülmeler bile rahatsızlık vermiş baksanıza, sanki onun askeriyiz , onu savunacağız.

Etiketler

tarıtşmayı eleştiriyi boş verin beyler gelin size bir çay ısmarlıyım relax olun herkesin arabası kendisine güzeldir

buyrun çay içelim beyler :D :D

1382096_10151760591638381_479339923_n.jpg

ata036' Alıntı:
tarıtşmayı eleştiriyi boş verin beyler gelin size bir çay ısmarlıyım relax olun herkesin arabası kendisine güzeldir

Ah be Tarik,

Olayi yumusatayim derken daha berbat ettin :smiley:
Bu foto olurmu LR sayfasinsa :smiley:
Hadi burdan yak.

Bir haftadır yurt dışında kongredeydim, internete girecek vaktim de imkanım da sınırlıydı. Bu süre zarfında anladığım kadarıyla, kendi hırsı ile hem kendini hem etrafını yakan birisi yasaklanmış ama engel tanımaz kişiliği onu başka kimliklerle foruma girip işin aslını bilip bilmeden birilerine ithamda bulunmasını engellememiş.

Sevgili Bülent bey, eğer lafınız bana ise, buyurun buradayım, yok genelde yaptığınız gibi ortaya konuşuyorsanız ben üstüme alınmıyorum. Duruma netlik getirmek amacıyla yazdım, ne utanacak bir şeyim var ne de kutlayacak bir zaferim var.

Not: Bir elde beş parmak vardır (normal bir anatomide, sizinki de öyledir sanırım), matematik öğretmeni/profesörü olduğunuzu belirtmişsiniz, lütfen iyi sayın. Sizi şikayet edenlerin hepsi size cevap vermiyor, cevap verenlerin hepsi de şikayet etmiyor. 2x2=4 olduğu kadar kesin bir durumdur.

Sayin Nkurtkaya
Sayin Yavuz C

Benim sizinle bir isim yok
Yazdiklarimin sizinle alakasi yok
Uzerinize alinmayiniz

Bana , cevap hakki doguracak sorular sormayiniz

Beni takip etmeyiniz
Her sey gonlunuzce olsun

Romanos Diogenes

- daha ne diyim.....

Vallahi bugüne kadar kimseyi takip etmedim, forumu ve özellikle Land Rover, Defender başta olmak üzere ilgimi çeken konuları takip ettim. Bu konularda yazan herkese cevap verme hakkı herkeste olduğu gibi bende de var. Cevap verilmesini istemeyen yazmaz, yazana cevap verilir, bu tüm forumlarda böyledir. "Ben istediğimi yazayım ama bana kimin cevap vereceğini ben seçeyim" diyorsanız o burada mümkün değil malesef.

ata036' Alıntı:

Tarik Hocam

Ikram cayini aldim kitlama ictim sagolasin

Rahmetli babamin bir anektodu vardi.
" Çocuk babasina bagiriyormus,
- baba bir hirsiz yakaladim,
Baba,
- alda gel oglum

Ogul
- Gelmiyo , babaaa

Baba,

- E birak gitsin

Ogul

- GItmiyo babaaa"

Selamlar

Yaw bizim hirsizda 7/24 burada
La bi git diyom , gitmiyo
Gel diyom , gelmiyo

Caresiz dertlerlerdeyim sorma gitsin

Tum gezenbilir camiasinin
Bayramini kutlar saglikla ve neseyle gecmesini dilerim
Hepiniz cok ozel , cok kaliteli insanlarsiniz
Umarim, bu uzun tatilden
onyargilardan , pesin hukumlerden,fobilerden arinmis olarak yuvalarimiza doneriz.
Saglicakla

Polyesterci

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri