yazargezeryolçizer
Zirve
altug onaran' Alıntı:abi sanki orjinalde lastik ve çamurluk yokta sonradan monte edilmiş gibi ;D ;D ;D
Alt yapısı LR baksana her yere yağ damlatmış ;D ;D ;Daltug onaran' Alıntı:abi sanki orjinalde lastik ve çamurluk yokta sonradan monte edilmiş gibi ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Yavuz .... Kerim bize keyif kahvesi yapacakmis Cagariyor....ne dersin![]()
Sabah sporunu dert etme,discovery-V8' Alıntı:Durun sporumu yapayım gelicem galiba ;D biriken enejimi atmaya çalışıyorum;D bugün full kelebek modundayım izin koparmam lazım, gece eve 3 te döndüm ,eve girebildiğime bile şükrediyorum![]()
yazargezeryolçizer' Alıntı:Sabah sporunu dert etme,
Nasıl olsa LR ye bir,iki laf ederim,
Beni ufalarken sabah sporuda aradan çıkmış olur.
Mete Hocam sizi kısmanmamak elde değil ;D ;D ;Dacemi80' Alıntı:Burda yAĞMUR Başladı ben ekibi ayarlayıp hemen dağa gidiyorum hoşça kalın
Şömineyi yakıp,ışıkları azaltıyorum .discovery-V8' Alıntı:Tamam kopardım izini geliyorum ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Şömineyi yakıp,ışıkları azaltıyorum .
Pardon ya hatlar karıştı ;D ;D ;D
hayda bende Yavuz izini kopardım diye yazınca geliyorsunuz sandım .ufukozkan' Alıntı:Yok yahu aramadiki gidiyoruz diye![]()
yazargezeryolçizer' Alıntı:hayda bende Yavuz izini kopardım diye yazınca geliyorsunuz sandım .