Bu ara herkes de rehavet var
Defender ın standart şarz dinamosu kaç amper bilen varsa şimdi konuşsun yoksa 120A alıp taksam sıkıntı olurmu cevap versin
6mm pleksiglass dan kestiriyorum yan camları. Lamine camlar araç arazide esnedikçe ve kapı sert kapanınca çatlıyor. Tamam umut orjinal değil ama bıktım çatlamasından...
Ttemper cam arazide araba esneyince köşeden azıcık esneyince Tuzla buz oldu. Lamine olan camlar da kırık. Düz yolda gitsek sıkıntı yok da gerçekten kuru hava tepe taşlı tırmanışlarda kasıyor Yavuz hocam.
Yanlız dikkat ettiniz mi bilmiyorum yarış arabalarında ve bazı offroad yarış araçlarında lamine cam değil de pleksi kullanıyorlar yan camlarda.
hemde çok iyi bilirim o malzemeleri, dragmaceraları çoktur bizde. Ancak o malzeme pleksi değil ve adı solid. İlaveten yan tarafta kullanılan malzemeler kalın kesitli değil ince olur. Ben söyleyerek uyarıda bulunmak zorundayım, dahasına gücüm yetmez.
Merhabalar,
Defender 110 hardtop araç içine, alüminyum plakalardan aşağıdaki gibi bir dolap yapmayı planlıyorum.
Kapak olarak akordeon tipi yukarı sürülerek açılan bir yapı düşünüyorum. İki taraf ta açıldığında tavanda girişmeyecek şekilde kılavuzları olacak.
Ekli aracın dışında kullanılan bu kapak malzemesini (alüminyum) nereden bulabileceğim konusunda bilgisi olan var mı?
Dolap konusunda da önerilere açığım.
Aynı sitede
Otomatik kepenk malzemeyi satan firmadan da panjur malzemelerini alabilirsiniz. Ama bunlar için ist a gelmenize de değmez sanırım. Nerede yaşadığınızı bilmiyorum kusura bakmayın.