7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,677
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

YavuzÇ.' Alıntı:
allah seni bildiği gibi yapsın, devireceksin arabayı, tozun toprağın içinde ne işimiz var, bayramlıklar da zaten yağ oldu, ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. götür beni annemlere sonra ne bildiğin varsa onu yap.....

diye bağırdı.
:smiley:)))))))))))))))))))))))
Yaşayan biliyor

Etiketler

Hehehe " SERİES in İNTİKAMI " sinemalarda. Uzun bir süre miğde bulantısından kendine gelemedi ama hiç susmadı o arada kamera olsaydı da kaydetdebilseydim keşke. Yerlere yatardınız gülmekten. Ama ahı tuttu sonraki gün ben hastalandım 1 kere çıkamadım araziye. Cts akşamı inşallah. Yalnız şanzuman yağı çok farkettirdi arabayı. Vitesler rahat geçmeye başladı.

Dur bi delikanlının fotoğrafını koyayım

ImageUploadedByTapatalk1406794435.372181.jpg

ImageUploadedByTapatalk1406794454.036156.jpg

Emre 1 ay oldu arabayı siteye koyalı. Hanım öğrenince ortalık koptu ben de tamam satacağım diye söz verdim. Ama rahat duramıyorum tabi bu arada sürekli birşeyler yapıyorum oğlumla geziyoruz. Her ilaveden sonra pazarlık payı azalıyor. Araç da daha bir canlanıyor ama

burakuysal' Alıntı:
Emre 1 ay oldu arabayı siteye koyalı. Hanım öğrenince ortalık koptu ben de tamam satacağım diye söz verdim. Ama rahat duramıyorum tabi bu arada sürekli birşeyler yapıyorum oğlumla geziyoruz. Her ilaveden sonra pazarlık payı azalıyor. Araç da daha bir canlanıyor ama

zehir işte o zehir :smiley: damara girdi bir kere. satsanızda faydası yok. bilinen bir tedavisi de... üzüldüm ama satış işine...

gerçi alırken söylememiştiniz satarkende söylemeyin :smiley::smiley: ya da müşterisi yok vs diyin. olmuyor mu öyle? gerçi siz denemişsinizdir diye tahmin ediyorum her yolu...

laf ağzımdan çıktı söz verdim diye satıyorum. Ama bir daha almam diye bir söz vermedim vermem de. bir daha da hatunun lafıyla satarım dersem defender tekeri olayım....
satılsın 110 luk alırım allahın izniyle hem de turuncu yaparım gözüne gözüne girer :D

işin aslı şu: benden bir şey istemişti olmaz sıkışığız demiştim. onun üzerine de arabayı alınca ortalık koptu. ben de bir noktada nasıl bir salaklık ettiysem tamam satacam diye söz verdim.... satana kadar hem uğraşıyorum hem mekaniği öğreniyorum hem de geziyorum...kısmet

burakuysal' Alıntı:
Yalnız şanzuman yağı çok farkettirdi arabayı. Vitesler rahat geçmeye başladı.
demekki neymiş kardeşim herşeyin orjinalini kullanmak gerekirmiş.bu arada eşinize araba eski alan yok derseniz bir müddet daha idare eder yazı çıkartırsın sonrasına verdiğin sözün karşılığında güzel bir yemek işi çözer yada fiyatı yüksek tut maliyet hesabı yaparken aldığın yakıtı bile hesapla bu paradan aşağı veremem de.sana iyi eğlenceler oyuncağınla

Yaaa işte ben yokum diye canınız sıkılıyormu:smiley:
Raporumun bitmesine az kaldı :smiley:

Sizi ingiliz bağımlılığından kurtaracam..
Sizi ya Karavancı yapcam ya da Anadolcu :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.