7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,403,888

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

umut bey olurda alırsam gerçekten beğeneceğinize eminim diri bir araç çünkü ben sadece kıymetini bilmeyen birine gitmesin istiyorum

yasakşehir07' Alıntı:
umut bey olurda alırsam gerçekten beğeneceğinize eminim diri bir araç çünkü ben sadece kıymetini bilmeyen birine gitmesin istiyorum
BMC montaj olmadığı sürece bütün seriesler benim için candır))))
(Tabi defenderlaştırılmamış, kapı kolları bozulmamış, bagaj koluna tuvalet kapı kolu takılmamış, göğüs boşluklarına saçma duralit parçalar vidalanıp kapalı hale getirilmemiş, jantlar dışarı alınıp çirkin dodikler takılmamış, hardtop tavan kasaya kaynatılmamış olması kaydıyla)
))))

burakuysal' Alıntı:
Umut ben senin sevmediklerini seviyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yav ben defender seviyorum, seriesleri çok seviyorum. Ama defenderlaştırılmış series kadar saçma birşey olamaz. İkisi farklı araç, kasmaya gerek yok. Nissan xtrail alıp pathfinder yapmaya çalışıyormusun? E bunu da yapmamak lazım))

Mesela bakınız Series için dediğim bir örnek:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-pekergin-oto-dan-land-rover-l200-motorlu-dizel-5-kapili-165784085/detay

Direksiyonundan göğsüne, kapı kollarından tavan döşemesine, motorundan rengine, kapı döşemelerinden konsoluna eksiksiz bir örnek))

miğdem bulanıyor böyle leşleri görünce. Birde içine şahin göğsü takan zekalar var.

Aşkolsun abicim ya! Pazarlık ediyorduk o arabaya içime kurt düşürdünüz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi