7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,559

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

aklına gelmedi mi benzinlikten pamuk alıp tıkamak :D

bir sene istanbul dan samsun a gidiyorum. Gözlüklüyüm o zaman. hanıma gel çorba içelim dedim. Yok ben uyuyacağım arabada sen iç dedi. o sinirle gittim tuvalete yüzümü yıkayayım dedi suyu suratıma bir çarptım çatırt diye ses geldi :D benim çerçevesiz gözlük gözümdeymiş....

Hava kararmadan samsun a varmam lazım hemen yola çıktım. numaralı güneş gözlüğüm vardı hava kararana kadar onunla idare ettim Hava karardı önümü göremiyorum. Uzunları yakıyorum karşıdan gelen arabaların anası ağlıyor...

sonra çektim benzinliğe selobant aldım. gözlüğü yamuk yumuk bantladım öyle kullandım :D

Senin aklına gelmedi mi bir pamuk almak akıllım ;)

burakuysal' Alıntı:
aklına gelmedi mi benzinlikten pamuk alıp tıkamak :D

bir sene istanbul dan samsun a gidiyorum. Gözlüklüyüm o zaman. hanıma gel çorba içelim dedim. Yok ben uyuyacağım arabada sen iç dedi. o sinirle gittim tuvalete yüzümü yıkayayım dedi suyu suratıma bir çarptım çatırt diye ses geldi :D benim çerçevesiz gözlük gözümdeymiş....

Hava kararmadan samsun a varmam lazım hemen yola çıktım. numaralı güneş gözlüğüm vardı hava kararana kadar onunla idare ettim Hava karardı önümü göremiyorum. Uzunları yakıyorum karşıdan gelen arabaların anası ağlıyor...

sonra çektim benzinliğe selobant aldım. gözlüğü yamuk yumuk bantladım öyle kullandım :D

Senin aklına gelmedi mi bir pamuk almak akıllım ;)
:smiley:))))))))))))))))))yav sırf pamukla olsa ne ala... Hadi kulakları tıkadık, alttan sıcak geliyor, ön doğal klima kapaklarından soğuk ve toz geliyor, ora zangırdıyor bura bilmem ne oluyor, frene basıyorum şerit değiştiriyor hangi birine pamuk tıkayacaz:smiley:)))) Neyse şimdi ip gibi oldu maşallah:smiley:)))

Bu gün beni geyiğe bağlattın umut :smiley:

Babama bağdatceddesinde pırlanta otomotiv den GC aldım. ilk defa kullanıyorum arabayı farklı geldi bana. Ağustos ayındayım. Bir sıcak bir sıcak klimanın soğuğu üstümü soğutuyor ama alttan yanıyorum. elimi altıma bir götürdüm ki koltuk ısıtması açıkmış altım yanıyor :D öyle böyle değil E5 e çıktım arabayı çektim emniyet şeridine kardeşimi aradım. Ara ara bulamıyorum koltuk ısıtmasını. Üstten klima full soğutuyor alttan koltuk full yakıyor hava 35 derece :D
Neyse bana tarif ettiler de en sonunda buldum ısıtma düğmesini. az daha otursaydım o koltukta 3. derece yanık olacaktım. Hem de güneş görmeyen yerlerim :D

burakuysal' Alıntı:
Bu gün beni geyiğe bağlattın umut :smiley:

Babama bağdatceddesinde pırlanta otomotiv den GC aldım. ilk defa kullanıyorum arabayı farklı geldi bana. Ağustos ayındayım. Bir sıcak bir sıcak klimanın soğuğu üstümü soğutuyor ama alttan yanıyorum. elimi altıma bir götürdüm ki koltuk ısıtması açıkmış altım yanıyor :D öyle böyle değil E5 e çıktım arabayı çektim emniyet şeridine kardeşimi aradım. Ara ara bulamıyorum koltuk ısıtmasını. Üstten klima full soğutuyor alttan koltuk full yakıyor hava 35 derece :D
Neyse bana tarif ettiler de en sonunda buldum ısıtma düğmesini. az daha otursaydım o koltukta 3. derece yanık olacaktım. Hem de güneş görmeyen yerlerim :D
Aahahahahahahhahaahah:smiley:)))))))))))))) Neyse böyle bir sıkıntı 80.000 euroya defender almadığın sürece olmayacak için rahat olsun:smiley:)))))

Sen ver 2bin TL alalım sana 2 tane ısıtmalı deri koltuk atatürk otosanayi den.
Ya da ver 130 TL masajlı ısıtmalı koltuk üstü minderler var. ondan al birtane. koltuk döşemesinin altına koydurt. al sana ısıtmalı masajlı serie III ;)

Son olarak şöyle bir güzellik paylaşır ve kaçarım ben ::smiley: ::smiley: ::smiley:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri