7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,474,434
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

RedlinE' Alıntı:
Bende bekliyodum muhabbet ne zaman bana donecek diye
yavuz abi uzaktan atip tutmak olmaz bursaya bekliyoruz.

Müco delimiyim 100 TYT anın içine dalayım , hele birde Cihanın çenesi var ki sorma, arabayı yaktırır bana orada, Ama seni bizim arka bahçede misafir edebilirim bir kaç günlüğüne , dönüş için ucak biletini ayarla yanlız, meşhur TYT parkurumuz var , Biri gelir difini kırar öteki gelir karın üstü çöker, diğer, gelir hub u dağılır , berikinin basamağı ezilir, suda boğulur say say bitmez, Benim 4 tekerli maymunlarım dışında Tek araç var sağ salim dolaşan Oda dedenin mutant ı

Etiketler

cemtascioglu' Alıntı:
yavuzum harbıden gel yoksa ben bu toyatıcılarla ne yapıcam orda tek basıma sen bunların hakkından iyi gelıyorsun abı ;D ;D

Abicim senin işi zor valla ağzınla kuş tutup arabayı kanatlandırsan Cihan yine bir kulp bulur, keşke gelebilsem ama imkazsız .

Bugün umuta kapak kapak üstüne

işin ilginci benim başka marka arabamda yok hepsi LR

discovery-V8' Alıntı:
Abicim senin işi zor valla ağzınla kuş tutup arabayı kanatlandırsan Cihan yine bir kulp bulur, keşke gelebilsem ama imkazsız .
ben napayım dip dibe yaşıyorum bu adamla ;D ;D ;D ;D ;D

keske oyle demeseydin ;D

bende onu diyorum işte , benim başka arabam yok günlüğüde aynı uzunyoluda tatilide okul serviside tarlada römork çekiciside offroad aracıda, sen bunların yarısı yap o arabayla ozaman konuşalım

arabanın üzerinde maxxis m8080 mudzillayla ankara trabzon ankara yaptığımı biliyorum ben kışın ortasında iş için