7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,143,490
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

umutcelikel' Alıntı:
...
Keşke 110'u satmasaydın da İstanbuldan gelecek 80lerin arkasına takılıp gelebileydin ağbiciğğğimmmmmmm ;D ;D

Keşke... Hem 100km'de 10 lt kırsal motorin tüketimimle, 80'cilerin 4 kişi bölüştüğünde ödediği yakıt masrafıyla güle oynaya gelirdim :D :D :D Yakıt masrafından dolayı 80'leri ile gidemeyenler ve bunu itiraf edenler var... Ben söylemiyorum, 80 sahibi söylüyor.

Ben 110'umla 4 günde 2.000 km yol yaptım, yapabildim ;) Belim ağrıdı biraz ama cüzdan ağrısından iyidir :D :D :D

Etiketler

Ben 80 çok yakıyor diyip gitmiyor değilim, benim param yok bu ara diye gitmiyorum. multijet palio bile olsa altımda araba ile gitmem bu günlerde :smiley: ama gün gelicek 80 le 10 000 km yaptığımıda görüceksin :D

O seksen sahibi fazla kaşinan bir arkadaş makul degerler içinde kalsaydi kimseyede malzeme olmicakti ama anlamadi ki
laf anlamiyor anlicaginiz nede olsa koku tenekeye dayaniyor.

80 lerin giremedigi 110 larin girdigi yerler hakkinda pek bilgim yok buyuklerimiz ne derse dogrudur ama bildigim resim konusunda pekde adil davranilmadi çekilen her resim foruma şeçilmeden konulursa daha bir güzel olur. Neticede maksat girgir yoksa kimse kullandigi araç yuzunden eleştirilmiyor.
kullandigi patates araç kralmiş gibi lanse ederse o eleştiriliyor.
yada patatesiyle gomulup inkar ederse o eleştiriliyor. buna herkez dahil iyi gununde olmayan herkez batar da kalirda amaç zaten batirmak tali yol varken neden suyun içinden geçilirki

Müco bey benim aracımda 33 le 35 e geçme arasında yakıt değişmedi hesaba katıcak kadar diyorum anlatamıyorumki size. ama bir adamın boşa harcayacak 100 tl si olmadiği bir dönemde arabası km de 10 tl yaksada değişmez 0.10 tl de yaksa değişmez benim mevzum bu. Ayrıca sisizn ifadenizi antalyadan dönünce begradda alıcam görüceksin 35 lastikleri ;D Seni kendi torkunda boğucam ;D kontrolsüz tork tork değildir, yada at sahibine göre kişner, ak akçe kara gün içindir, sakla samanı gelir zamanı , aaa bak buda sana uyar : ekmek elden su gölden ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Müco bey benim aracımda 33 le 35 e geçme arasında yakıt değişmedi hesaba katıcak kadar diyorum anlatamıyorumki size. ama bir adamın boşa harcayacak 100 tl si olmadiği bir dönemde arabası km de 10 tl yaksada değişmez 0.10 tl de yaksa değişmez benim mevzum bu. Ayrıca sisizn ifadenizi antalyadan dönünce begradda alıcam görüceksin 35 lastikleri ;D Seni kendi torkunda boğucam ;D kontrolsüz tork tork değildir, yada at sahibine göre kişner, ak akçe kara gün içindir, sakla samanı gelir zamanı , aaa bak buda sana uyar : ekmek elden su gölden ;D ;D ;D

abowwwwww bilemişde gelmiş.

kurşat çik bi hava al dostum evde durmak gaz yapmiş sana.. 35 lerinle ez beni kankaaaa

gelmek istiyorum ama hala tam belli degil yarin için adam bulamiyorum.

RedlinE' Alıntı:
kurşat çik bi hava al dostum evde durmak gaz yapmiş sana.. 35 lerinle ez beni kankaaaa

gelmek istiyorum ama hala tam belli degil yarin için adam bulamiyorum.

ohoooo ben hasta hasta gidiyorum be

kursat benımde belım agırıyo fıtık ama umrumda degıl gelır orda yatarım ama iş soz konusu olunca dicek birşey yok. bakalim umudumu kaybetmedim.

RedlinE' Alıntı:
kursat benımde belım agırıyo fıtık ama umrumda degıl gelır orda yatarım ama iş soz konusu olunca dicek birşey yok. bakalim umudumu kaybetmedim.

fıtık bendede var onu artık hastalıkdans aymıyorum ben o standart ekipmanım :smiley: iş mevzusu doğru, benimde erteleyemeyeceğim işim olursa hiçbiryere gidemem

umutcelikel' Alıntı:
Kürşat, sana Müconun Soğucak Yaylasında işemeye giderken ki balaklavalı, pompalı tüfekli ve mermi şeritli resmini yolardım olsaydı, yazdıklarını tekrar düşünürdün yazmadan önce ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D

ben kefilim ..

umutcelikel' Alıntı:
Kürşat, sana Müconun Soğucak Yaylasında işemeye giderken ki balaklavalı, pompalı tüfekli ve mermi şeritli resmini yolardım olsaydı, yazdıklarını tekrar düşünürdün yazmadan önce ;D ;D ;D ;D ;D

ya o efsane zaten herkes söylüyor ;D ;D ;D

komandolu resmini bulamadım ama şöyle yakışıklı bir remini atıyım kardeşimin.

DSC_9209.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

SON KONULAR

Geri