7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,143,026
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Ossun...bari biz (l.c) ler topige hayat verelim,suni tenefüsle yaşatmaya çalışalım ..

dayanışma bu.. ;D ;D ;D

Etiketler

ya bırak sen bunları sedatım ve barboros kardesım land rover bence 10 numara araba arabadan sogumayın yaw ne oldu land kanınıca ya ben aldıgım ılk gun den ıtıbaren buyuk ask yasıyorum landımla kıymetlım o benım

cemtascioglu' Alıntı:
ya bırak sen bunları sedatım ve barboros kardesım land rover bence 10 numara araba arabadan sogumayın yaw ne oldu land kanınıca ya ben aldıgım ılk gun den ıtıbaren buyuk ask yasıyorum landımla kıymetlım o benım

cemtascioglu' Alıntı:
bıde tabı yok olmamızı ıstemezler arazıde onları kımler cekıcek anca traktor lazım

;D ;D ;D

Cem kardeşş
barboros zaten toyota almak havasiyle yanip tutusuyor acik acikda soyluyor.
sedat ustu kapali ama içi toyotaci
polyanacilik oynuyor arabam soyle arabam boyle diyor ama akli lc de ben dedim paran cepde sicak dursun dusenı kap simdi kafasina vuruyor.
yani kimse trubınlere oynamasin.

kardeş arazi makinasi neymiş lc
ha yavuz abi gibi bir lc parasi harcarsan o zaman baska
ama gene ayni hesaba geliyo sanayilerde ugrasacagina orj yapilmişi var. Neymiş toyotaa onun nesiymiş l c sı onunda 80 i e
olay budur.

Ayricaa hurdaya giden araçlar kala kutusu olmaz olursa olursa perma sarp olur.

amaaaa ben genede hepinizi seviyorum. cemcim biz sizi boylede kabul ederiz

;D ;D ;D olsun olsun muco bende senı boyle sevıyorum suan land bınıyorum benım kıymetlım o ama toyotamda var bılıyorsun onuda bunuda sevıyorum yaw allaalla varmayın ustume land kotu olsa bukadar tutulurmu bır land var bır toyota var tabıkı arasındada rekabet barborosa gelırsekte antalyada onun beynını yıkıyorlar ama dısco 1 degılde arabası 2 olsaydı emınım cok memnun olurdu sunuda unutmadan soylıyeyım bırdaha araba alırsam sızın baskınızdan dolayı toyota alıcam konu kapancak ulennn toyotadan prım mı alıyorsunuz anlamadım yaw ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,627
Kaydolan Son Üyemiz
Küçük Ahmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR