7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,465,551
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Ama burda LR Çaydanlığı çekiyor gibi, geriye doğru araç mı çekilirmiş ;D ;D ;D

caydanligin ustundeki su bidonuda artik onu semaver konumuna yukseltmis sanki ;D ;D ;D ;D

Etiketler

burdan devam fotolara

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56378.0

O çok uzun zamandır zaten semaverdi hatta durun bakayım bir tane de konulu fotoğraf var iki semaver yan yana ;D ;D ;D

Yesil arkadaslar bunu sonra silsin olmazsa ama paylasmam lazımdı böyle bisey görmedim haha ;D

SDC' Alıntı:
Offf canım şimdi orada olup o çaydan içmek istedi ;D ;D

Sevtap her zaman bekleriz

TYT da alabalık beslemeye başlayacağım ;D ;D ;D kiremit de tereyağlı alabalık yaparım ;D ;D ;D ;D ;D

MKG' Alıntı:
Sevtap her zaman bekleriz

TYT da alabalık beslemeye başlayacağım ;D ;D ;D kiremit de tereyağlı alabalık yaparım ;D ;D ;D ;D ;D

abi defender o lastiklerle hiçbir yerde kalmadı dimi ;D

Tempus' Alıntı:
abi defender o lastiklerle hiçbir yerde kalmadı dimi ;D

Kürşat bu lastikler bir afet bu lastiklerle kilit dahi kullanmaz oldum, ancak asfaltta 60 km hızı geçemiyorsun, arabada ne balans kaldı, nede rot ayarı ;D ;D ;D

MKG' Alıntı:
Kürşat bu lastikler bir afet bu lastiklerle kilit dahi kullanmaz oldum, ancak asfaltta 60 km hızı geçemiyorsun, arabada ne balans kaldı, nede rot ayarı ;D ;D ;D

oyle abi bende alırsam asfalta cıkmadan kullanacagım yerler için sök tak yaparak kullanırım. yada suzukiye alıp suzukiyi baska yere römorkla tasımak lazım ;D hayırlı olsun

Tempus' Alıntı:
oyle abi bende alırsam asfalta cıkmadan kullanacagım yerler için sök tak yaparak kullanırım. yada suzukiye alıp suzukiyi baska yere römorkla tasımak lazım ;D hayırlı olsun

bende kurtarıcı alacam birtane.

Tempus' Alıntı:

Kürşat bende aynı şekilde kullanmayı düşünüyorum, sonuçta bende romörk var, söküp takmak yarım saati bulur, ama bu lastikler arazide muthiş keyifli, ben bu lastikleri taktıktan sonra ARB leri daha hiç kullanmadım ;D ;D ;D ;D

abi tyt nin arkasında araziye defenderi götür, tyt yol şeysi defender özel arazi aracı havasında daha karizmatik olur ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
güzel slogan olur...batıcak yerin yok....

ben bu gün en çok bu sözü sevdim sabahtan beri gülüyo ;D ;D ;D

"SAZAN yaz 1907 ye gönder Seyircieler şampuyon olduk diye sahaya insin..."

;D ;D ;D ;D ;D