7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,570

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

O çok uzun zamandır zaten semaverdi hatta durun bakayım bir tane de konulu fotoğraf var iki semaver yan yana ;D ;D ;D

SL740217.jpg

Yesil arkadaslar bunu sonra silsin olmazsa ama paylasmam lazımdı böyle bisey görmedim haha ;D

SDC' Alıntı:
Offf canım şimdi orada olup o çaydan içmek istedi ;D ;D

Sevtap her zaman bekleriz :smiley:

TYT da alabalık beslemeye başlayacağım ;D ;D ;D kiremit de tereyağlı alabalık yaparım ;D ;D ;D ;D ;D

MKG' Alıntı:
Sevtap her zaman bekleriz :smiley:

TYT da alabalık beslemeye başlayacağım ;D ;D ;D kiremit de tereyağlı alabalık yaparım ;D ;D ;D ;D ;D

abi defender o lastiklerle hiçbir yerde kalmadı dimi ;D

Tempus' Alıntı:
abi defender o lastiklerle hiçbir yerde kalmadı dimi ;D

Kürşat bu lastikler bir afet :smiley: bu lastiklerle kilit dahi kullanmaz oldum, ancak asfaltta 60 km hızı geçemiyorsun, arabada ne balans kaldı, nede rot ayarı ;D ;D ;D

MKG' Alıntı:
Kürşat bu lastikler bir afet :smiley: bu lastiklerle kilit dahi kullanmaz oldum, ancak asfaltta 60 km hızı geçemiyorsun, arabada ne balans kaldı, nede rot ayarı ;D ;D ;D

oyle abi bende alırsam asfalta cıkmadan kullanacagım yerler için sök tak yaparak kullanırım. yada suzukiye alıp suzukiyi baska yere römorkla tasımak lazım ;D hayırlı olsun :smiley:

Tempus' Alıntı:
oyle abi bende alırsam asfalta cıkmadan kullanacagım yerler için sök tak yaparak kullanırım. yada suzukiye alıp suzukiyi baska yere römorkla tasımak lazım ;D hayırlı olsun :smiley:

bende kurtarıcı alacam birtane.

Tempus' Alıntı:

Kürşat bende aynı şekilde kullanmayı düşünüyorum, sonuçta bende romörk var, söküp takmak yarım saati bulur, ama bu lastikler arazide muthiş keyifli, ben bu lastikleri taktıktan sonra ARB leri daha hiç kullanmadım ;D ;D ;D ;D

MKG' Alıntı:
Kürşat bende aynı şekilde kullanmayı düşünüyorum, sonuçta bende romörk var, söküp takmak yarım saati bulur, ama bu lastikler arazide muthiş keyifli, ben bu lastikleri taktıktan sonra ARB leri daha hiç kullanmadım ;D ;D ;D ;D

abi tyt nin arkasında araziye defenderi götür, tyt yol şeysi defender özel arazi aracı havasında daha karizmatik olur ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
güzel slogan olur...batıcak yerin yok....

ben bu gün en çok bu sözü sevdim sabahtan beri gülüyo ;D ;D ;D

"SAZAN yaz 1907 ye gönder Seyircieler şampuyon olduk diye sahaya insin..."

;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri