7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,424

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

bu arada vx100 u Mustafa abi kullaniyorsa defenderi kum kullandi, mustafa abi ne olur ne olmaz batarim tyt ile defenderide mi gotureyim dedi ;D

Tempus' Alıntı:
bu arada vx100 u Mustafa abi kullaniyorsa defenderi kum kullandi, mustafa abi ne olur ne olmaz batarim tyt ile defenderide mi gotureyim dedi ;D

TYT yı dere geçişlerinde kullanıyormuş Mustafa bey

Onu önden gönderip dereyi kurutuyor... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Evet arkadaşlar TYT battı bu doğru bunu bir land çekti bu daha da doğru ammaaaa olayda kilit rol yine amerikanlara düştü ingiliz güzeli arkasına amerikayı almadan hiç bir şey yapamadı der susarım.

Bu arada Yavuz zaten çeker beni ben batarsam batacak yer bulursak batarız ama bu lastiklerle ben epey temkinli davranıyorum batsamda sağolsunlar bunun suçlusu zaten TYT oluyor bakınız önceki mesajlara ;D ;D ;D

SL740267.jpg

Necmi bir başlık açsanızda linkini koyasak buraya fotoların tamamını oraya koysak nasıl olur , hepsi buysa fotoların o ayrı ama daha çok varsa ayrı başlık daha güzel olur.

Yavuz , Cihan doğru söylüyorsunuz ama iki tane koskoca moderatör varken benim açmam hoş olmaz diye düşündüm onlar açarsa ben bendekileri paylaşırım

Yok yok ben çömezim ;D ;D ;D

Elimde 170 kadar resim var bunların 50 ya da 60 kadarı yayınlanabilir şeyler

Yok Yavuz ben konu açmaya tövbe ettim sonra moderatörler geliyo yok konuyu editle yok başlığını değiştir yok yanlış yere açmışsın yok benim sakalımdaki beyazlar belli olmuş vs vs bi dünya yoruyorlar adamı en iyisi doğru yere doğru başlığı bir moderatör açsınki sonra başımız belaya girmesin ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Evet arkadaşlar TYT battı bu doğru bunu bir land çekti bu daha da doğru ammaaaa olayda kilit rol yine amerikanlara düştü ingiliz güzeli arkasına amerikayı almadan hiç bir şey yapamadı der susarım.

Ama burda LR Çaydanlığı çekiyor gibi, geriye doğru araç mı çekilirmiş ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR