endy
LaNd RoVeR SeRiEs III - Discovery I 1995 3,9 v8ies
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Günaydın herkese
Günaydın herkese
bsayil' Alıntı:dedem iyidir koşturuyoruz seni sormalı asıl veda turları sıkı geçiyo rherhalde
ufukozkan' Alıntı:hiç sorma dün fena kopduk toparlanana kadar gece 3 oldu
aozturk' Alıntı:Ufuk hayırdır sen neye veda ediyorsun ?
ufukozkan' Alıntı:Cihan gidiyo Bizi bırakdı bu ıssız çölde
aozturk' Alıntı:Onu biliyorum da , ben sen de çölden kaçıyorsun zannettim Neden vedalaşıp duruyorsunuz be arkadaş bence eskisinden daha fazla görüşürsünüz
ufukozkan' Alıntı:bize bahane olsun işte
ben yine iyi durumdayım çocuğu okuldan aldığım için biraz yırttım. Ama bazı arkadaşların hiç şansı olmadı
amanos80' Alıntı:Evet Sedat. Bir konu hakkında bilgi sahibi olan , her ne hikmetse bunu yabancı kelimeyle ifade ederse; sanki daha inandırıcı olacakmış gibi, onu kullanmayı tercih ediyor!
ufukozkan' Alıntı:bize bahane olsun işte
ben yine iyi durumdayım çocuğu okuldan aldığım için biraz yırttım. Ama bazı arkadaşların hiç şansı olmadı
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D ;D noolduki ben hatırlamıyorum ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:İstersen biraz görsellikle hafızanı canlandırmaya çalışayım Yavuz abi ?? Ama isteyeceğini zannetmiyorum.. ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:hatırlamadığım hiçbişeyden mesul değilim ;D ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D ;D noolduki ben hatırlamıyorum ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:Eren saf duygularınla oynadı.. Seni kullandı.. O kadarını söyliyeyim... ;D ;D ;D ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:Eren saf duygularınla oynadı.. Seni kullandı.. O kadarını söyliyeyim... ;D ;D ;D ;D ;D