tolgameltem
Doğayı sev, ki o da sana cömert davransın.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Ben susayım da Ufuk abi konuşsun ;D
Ben susayım da Ufuk abi konuşsun ;D
asfaltla karışık stabilize benim arabanın hiç tarzı değil wrc gibide gazlayınca çocukda şaşırdı ne yapacağınıTempus' Alıntı:Geçmiş olsun Ufuk abi, arazi şeysi kullanmanın zorlukları işte Cihan abi olsa rahat dönerdi o virajı ;D
yavuz-çelikel' Alıntı:kırılacağı varmış.
tekerlek bu ne tarafa döneceği hiç belli olmaz.
ufukozkan' Alıntı:asfaltla karışık stabilize benim arabanın hiç tarzı değil wrc gibide gazlayınca çocukda şaşırdı ne yapacağını
.com' Alıntı:Yaw bu capon şeyleri 250 kilo ya hani üflesen uçan cinsinden makineler batmıyor sanıyorlar onları toprak bile kabul etmiyor topraktan gelmiş metali ama toprak ana diyorki benim böyle evladım yok istemem bu kadar kötü yani bunlarda batmıyoruz diye seviniyorlar (konuyu nerden de bağlarmışım ;D ;D ;D )
tolgameltem' Alıntı:Ben susayım da Ufuk abi konuşsun ;D
Tempus' Alıntı:bari xj al abi ya ;D
ufukozkan' Alıntı:Tolga bu gün döktürdü valla helal olsun diyorum V de yapdı çamurda
ufukozkan' Alıntı:Tolga bu gün döktürdü valla helal olsun diyorum V de yapdı çamurda
.com' Alıntı:Cıks almayacam ben kaynağımın konforlu koltukta oturmasını istiyorum konforu seviyorum tolgaya gelince yelkenleri açtı manda havuzunda yüzdü bir o yana bir buyana
Kurbağa Katili seni çevrecilere şikayet edeceğim hatta panter emele verecem seni ;D ;D ;D
Necmi abi hiç ummadığım yerde arkamda kalan zj yi standart defender ile çekseydim o zaman görürüdüm imitastonu ))))tolgameltem' Alıntı:Kürşat bunlar çamura da girmiyor arabamız kirlenir diye ben anlamadım :