7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,682
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Geçmiş olsun Ufuk abi, arazi şeysi kullanmanın zorlukları işte Cihan abi olsa rahat dönerdi o virajı ;D

Etiketler

Yaw Ufuk Abi etme eyleme nolur yaw alt tarafı çevre yolundan gelip Bağluma girecektin yoldan ayrılmasan direk yanımızdaydın senin gezeceğin varmış ucunu bana dokunduruyon olmuyo ama ;D ;D ;D

Yaw Ufuk Abiyi aramaya çıkıp Kazandan Bağluma kadar gidip geldiğime mi yanayım mis gibi köfteleri bizim tayfanın bitirip bize bir şey bırakmadığınamı yanayım bilmiyorum ama güzeldi fotoğrafları atıyorum Tolganın da videosu var hepsini yükleyim piknik eyledik diye bir başlık açar önderimiz liderimiz biricik değerli eşssiz insan Ufuk Abimiz bizde ardı sıra bişeyler yazar koyarız ;D ;D ;D

Sahi Yavuz bu arada sen niye gelmedinki takılsaydın yanımıza iyi eğlendik kurbağa katliamı yaptı Can la Tolga en son sağ kalan kurbağanın Tolganın tekerinin önünden bir kaçışı vardıki sorma gitsin

Bende sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş dedim ama kazın ayağı öyle çıkmadı geçen sefer battığım yerde batmayım diye yukarıdan dolanayım dedim dolandığım yer hem dikmiş hem çamurmuş suya girdiğim yerde daha derinmiş ;D ;D ;D

Necmi abi bugün bir kere daha cherokee lerin arazi şeysi olmadığını anladım ;D

Arkadaşlar keyfli zaman geçirmişler ne güzel.Bende küçük bir grupla Gerede Keçikalesi bölgesinde traking yaparken Bir suzikinin stabilize yolda opel vektra tarafından çekildiğini hayretle gördüm.Acep benzini mi bitmiştir ;D ;D ;D

Abi gözümün önünde full yapılı heryeri ARB cherokee 5.9 çamurda 20 metre gitti şaft dağıldı, çekici ile istanbula yolladık ;D aynı yeri ben geçtim yarı boyda tekerlerimle suzuki ile altını vura vura bişey olmadı ;D

aslankurt72' Alıntı:
Arkadaşlar keyfli zaman geçirmişler ne güzel.Bende küçük bir grupla Gerede Keçikalesi bölgesinde traking yaparken Bir suzikinin stabilize yolda opel vektra tarafından çekildiğini hayretle gördüm.Acep benzini mi bitmiştir ;D ;D ;D

Dua etsin eşeklerce çekilmediğine iki beygirlik zuki ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Abi gözümün önünde full yapılı heryeri ARB cherokee 5.9 çamurda 20 metre gitti şaft dağıldı, çekici ile istanbula yolladık ;D aynı yeri ben geçtim yarı boyda tekerlerimle suzuki ile altını vura vura bişey olmadı ;D

kırılacağı varmış.

tekerlek bu ne tarafa döneceği hiç belli olmaz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR