7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,648
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Sedat abi bir kampta tekrar görüşüp doyasıya muhabbet etmeyi çok isterim.Muhabbetine doyum olmuyor.Böyle yazmayla da ifade edilemiyor bazı şeyler.
Bir gün bir yerde görüşmek dileğiyle.
Selamlar

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
Kerim abi o yaziyi bende okumustum. el fireni beynine su dolmuştu aracin.

Heytem abi senin aracin jantlarindan aldi sifir hemde çok uygun

el freni beynide iyiymiş ;D ;D ;D

ya sanayide benim çocukların dükkanda duruyor tertemiz 5 tane ..herif atamandan almış 1000 liraya..satmıyorda öyle bekliyor.

RedlinE' Alıntı:
Kerim abi o yaziyi bende okumustum. el fireni beynine su dolmuştu aracin.

Heytem abi senin aracin jantlarindan aldi sifir hemde çok uygun
sadece el freni mi ;D
allahı şaştı aracın.
en komiğide ,aracı çekerken ,şasi bağlantı kancasını ellerine aldılar :D

RedlinE' Alıntı:
o zaman fj ye binecez sedatim.
Çaglar bir takim radyalim var ona dusunuyorum. 9 inç ideal o zaman ne dersin

çağlar' Alıntı:
ben senle ne yapayım bilmiyorum arkadaş. ;D ;D ;D ;D

şimdide d3 çıktı başımıza.sen biliyorsun ihtiyacın olan aracı..çiz ona göre bir rota kafayı karıştırmadan devam et..çöle gidince böyle oluyosun ;D

satalım vosvosunu,fj40 ve diskonu.ihtiyacın olanı alalım tertemiz gezelim dağ-orman. :-* :-*

RedlinE' Alıntı:
Çaglar hor gorme kardeşimizi hava sicakligi çok farkli gece gunduz arasi ondan bu dalgalanmalar. Bul sem kardeşine makul bir 80 bak nasil aliyor.

Valla şu an hiç kıpırdayacak halde değilim, Disco ile devam paşa paşa.
Çağlar herşey satılırda vosvos biraz zor gibi, sen görmedin galiba bizim son geziyi.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55017.0

Volk' Alıntı:
Sedat abi bir kampta tekrar görüşüp doyasıya muhabbet etmeyi çok isterim.Muhabbetine doyum olmuyor.Böyle yazmayla da ifade edilemiyor bazı şeyler.
Bir gün bir yerde görüşmek dileğiyle.
Selamlar

Sen zaten üniversiteyi Ankarada kazanacaksın bol bol görüşeceğiz ;)

yav tamamda hedefe odaklanmıyorsun ki sen..daldan dala ;D ;D

vosvos projesi kolay ilerde halledilir yine. sat hepsini sat...

30 eder nasılsa hepsi.30 iyi bir araç buluruz kredi kartı veya parça parçada 10 liraya donanımını hallederiz mutlu mesut korkusuz gezersin.

Elektronikten bu kadar korkmayın, sadece sistemlerin biraz daha gelişmesi lazım.
Ekli resimlerdeki aracın her yeri elektronik kontrollü, hatta bazı özellikleri 20 km ötedeki kayıt aracının içinden kontrol ediliyor.
Yılda 365 gün, günde 12 saat aralıksız çalışıyor bu araçlar, bizdekiler 30 ton, şimdi 45 tonlukları çıktı. ;D ;D ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

DSC00732.jpg

DSC00737.jpg

çağlar' Alıntı:
yav tamamda hedefe odaklanmıyorsun ki sen..daldan dala ;D ;D

vosvos projesi kolay ilerde halledilir yine. sat hepsini sat...

30 eder nasılsa hepsi.30 iyi bir araç buluruz kredi kartı veya parça parçada 10 liraya donanımını hallederiz mutlu mesut korkusuz gezersin.

Sen 30 a iyi bir araba bulursan haber ver,

trabzondakine kafayı taktım .kaçmaz bu araç .
35 alınır .

http://www.sahibinden.com/97_mod_vx_80-94WQQaXQQ23703595WQQpXQQdisplayitem

yazargezeryolçizer' Alıntı:
trabzondakine kafayı taktım .kaçmaz bu araç .
35 alınır .

http://www.sahibinden.com/97_mod_vx_80-94WQQaXQQ23703595WQQpXQQdisplayitem

Reklam yapma, :D
Kesin pusudakileden biri götürür bu aracı yarın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR