7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,415
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yok yok gene de güldük topluca dedim bakın canımı bir acıtın akşam çıkışta beklerim ikinizinde ağzını burnunu kırarım cerrah diyor bak ben acıtmadım hemşire yaptı hemşire diyor yok dr elimi itti yani gırgır şamata çaktılar dübelleri

Gülmek güzeldir yanında hoşgörüyü de getirir pozitifliği de o yüzden ben elimden geldiği kadar gülmeye çalışıyorum tabiki güldürmeye de bu arada Yavuz Harun Çalış senin dönemindemiydi bir üst sınıftamıydı

Etiketler

heralde bir üst sınıftaydı. Sibel çelikel benim ablam. Murat eriş arkadaşımdır.Bir üst sınıftalardı onlar.Harun sanırım onların sınıftaydı.

Harunla aynı yerde çalışıyoruz yanlış hatırlamıyorsam harun bizden bir alt sınıftaydı şifalı çamur banyolarıyla iskitler kolleji bir efsanedir ;D ;D ;D

Ufukcum ben de seni eskilerden biryerlerden çıkarıcam ama malum yaşlılık, hatırlayamıyorum bir türlü ;D

İzcilik yaptın mıydı ilkokulda ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Ufukcum ben de seni eskilerden biryerlerden çıkarıcam ama malum yaşlılık, hatırlayamıyorum bir türlü ;D

İzcilik yaptın mıydı ilkokulda ;D ;D ;D

şekerim ben o zamanlar içinde kız olan her türlü faaliyetde vardım :smiley: :smiley: çok fenaydım çoookkkkk ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
şekerim ben o zamanlar içinde kız olan her türlü faaliyetde vardım :smiley: :smiley: çok fenaydım çoookkkkk ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Hımm tamam o zaman , birden zihnim açıldı ::smiley: Ben seni başkasıyla karıştırdım sanırım ;D ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar ben birazdan çeneme dübel çaktırmaya gidiyorum şans dileyin

Pamuğu alıyosun,Tekilaya banıyosun ;D,pamuğun üstüne biraz tuz biraz limon ;D
dayoyosun dişe damağa,neren ağrıyosa hoooppp bitti gitti ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR