7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,415

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Günaydın Cennet yolcuları

Necmi bey geçmiş osun dayımın oğlu yeni yaptırdı o operasyonu çok kolaymış endişelenme :smiley:

Necmi Bey,geçmiş olsun.Arabalardan sonra yavaş yavaş kendimizi de modifiye etmeye başladık ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Yavuz sağol yaaa acaip moral veriyorsun neyse ben iniyorum dişçiye gidip çaktırayım şu organik dübelleri yaw arkadaş anlattı önce ince bir klavuz deliği sonra biraz daha geniş bir matkapla dalış sonra yaklaşık 5 mm çapında klavuzla kemiğe diş açma sonra 8 mm lokma anahtarla bu diş açılmış kemiğe malzemeyi vidalama ve bunu 3 kez yaptıracağım görüşmek üzere ;D ;D ;D

Herkese Günaydın.

Necmi çok geçmiş olsun, acısını hepimiz biliriz :(

Amaaa dübellerin üzerinede altın diş yakışır beeee ;D ;D ;D ;D ;D Şöööle jeep'in camını açıpta ;D ;D ;D ;D

Çok geçmiş olsun :smiley:

.com' Alıntı:
Yavuz sağol yaaa acaip moral veriyorsun neyse ben iniyorum dişçiye gidip çaktırayım şu organik dübelleri yaw arkadaş anlattı önce ince bir klavuz deliği sonra biraz daha geniş bir matkapla dalış sonra yaklaşık 5 mm çapında klavuzla kemiğe diş açma sonra 8 mm lokma anahtarla bu diş açılmış kemiğe malzemeyi vidalama ve bunu 3 kez yaptıracağım görüşmek üzere ;D ;D ;D

Necmi gözünü korkutmuşlar senin yok öyle bir şey.. ;)

Evet abilerim güzel dileklerinizle sorunsuz hallettim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

Operasyon gayet başarılı geçti 3 dübeli 1 saatte çaktılar matkapta dübelde lokma takımı da biraz farklı olsa da vardı ama hiç sorun yaşamadım hissetmedim bile cerrahım çok iyiydi sağolsun epey nazıma oynadı kadın hatta impland yapılacak bölgede kemikte çökme varmış onu da halletti içten çelik macunla doldurdu zımpara astar tamamdır dedi ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Evet abilerim güzel dileklerinizle sorunsuz hallettim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

Operasyon gayet başarılı geçti 3 dübeli 1 saatte çaktılar matkapta dübelde lokma takımı da biraz farklı olsa da vardı ama hiç sorun yaşamadım hissetmedim bile cerrahım çok iyiydi sağolsun epey nazıma oynadı kadın hatta impland yapılacak bölgede kemikte çökme varmış onu da halletti içten çelik macunla doldurdu zımpara astar tamamdır dedi ;D ;D ;D

Necmi kardeşim geçmiş olsun.

Geçmiş olsun :smiley:

Acınızı hafifletmek için bugün mail olarak gelen ve çok hoşuma giden fıkrayı azıcık sansürle aktarayım:

Doktor, erkek hastasını muayene ettikten sonra, adamın eşi ile özel konuşmak istediğini bildirdi.
Adam dışarıya çıktan sonra, kadına ciddi bir sesle durumu anlatmaya başladı:

'Eşinizin hastalığı ciddi' dedi 'Korkunç bir stresi var. Söylediklerimi uygulamazsanız, bilin ki ilk gerginlikte ölecek'.

Sonra devam etti:
'Her sabah mükemmel bir kahvaltı hazırlamanız gerekli.. Neşeli olmasını sağlamaya dikkat edin. Öğlen için de yanına çok iyi bir yemek vermelisiniz. Dört başı mamur bir menü. İşyerinde onu yesin. Akşam yemeği olarak ya yumuşacık bir biftek ya da bonfile hazırlayın. Bol sebze garnisiyle. Haftada iki akşam da mükellef bir balık. Rakısına bir adet buz yeterli.
35liğin yarısını geçmesin. Keyiflenir de 'bir duble daha' derse bırakın içsin. Böylece gevşer biraz daha. Konuşurken sakın keyfini kaçıracak konulardan bahsedeyim demeyin. Özel problemlerinizi de kesinlikle açmayın. Yoksa kötüleşiverir. Kendinize mutlaka dekolte bir kıyafet seçin. Bakımlı olun. Yanına oturup sırtını ovun. Televizyonda maç seyretmesi için her akşam teşvik edin. Siz de yanına sessizce oturup kırmızı şarap servisi yaparsanız fevkalade olur.
Eğer bu söylediklerimi aksatmadan bir yıl kadar uygularsanız, sanırım takdirde kocanız iyileşip normal hayatına dönecektir ve uzun, mutlu bir yaşam sizi bekleyecektir.'

Eve dönüş yolunda koca, eşine sordu:
'Doktor ne dedi sana?'dedi.
Kadın kısaca cevap verdi:
'Ölecekmişsin!'

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Parmaklarımla basmak için önce kendimin gülmesi gerekiyor yoksa parmaklar gitmiyo bir yere zaten gittim oturdum koltuğa hemşire üzerimi örttü şu andan itibaren ellerin kullanılması yasaklandı kımıldarsa elin direk vururum dedi ondan sonra başladımı bende bir burun kaşıntısı ;D ;D ;D

iyi olmuş. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ameliyatı yarım saat ertelemek zorunda kalırlardı ben olsaydım.Kriz halinde gülmekten yorgun düştüğüm çok olmuştur. ;D ;D ;D ;D
tabii çooook eskilerden bu zamanlarda fazla gülemiyoruz toplumca

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR