7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,027

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

tolgameltem' Alıntı:
Daha eylemlerim bitmedi ah bir İstanbul'da olsam ben biliyorum neler yapacağımı ama neyse ;D ;D ;D

tolga sen istanbula gel seni belgrada goturucem ben gelecke kis hic merak etme sonra benzer videolarin uzun metrajlilarini cekicem orda ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
tolga sen istanbula gel seni belgrada goturucem ben gelecke kis hic merak etme sonra benzer videolarin uzun metrajlilarini cekicem orda ;D ;D ;D

Kürşad belgrat ormanlarındaki o bataklıklarda timsahlar yaşıyor diyorlar doğrumu eğer doğruysa bu durumda sen Tolgayı timsahlara yem etmeye niyetlisin bana öyle geliyor sonra da timsah göz yaşları dökersin ardından ;D ;D ;D

Volk' Alıntı:
altuğ abi sanırım topictesin :D
boloff'un etkinliğine katılmışsın heralde akşam vakti hava karanlık ibrahim abinin yeni samurai'sinde kadir abiyle fotoların var.face'e koymuşlar.
hangi gün oldu bu etkinlik?
vallahi fotolara bakıp bakıp iç geçiriyorum özledim artık :D

dün akşam gölköyde lastik denemesine gitmiştik ;D aracın içi biraz ıslaktı ;D onu diyosun galiba ;D

fotolar nerde kim çekmiş ???

.com' Alıntı:
Kürşad belgrat ormanlarındaki o bataklıklarda timsahlar yaşıyor diyorlar doğrumu eğer doğruysa bu durumda sen Tolgayı timsahlara yem etmeye niyetlisin bana öyle geliyor sonra da timsah göz yaşları dökersin ardından ;D ;D ;D

abi yok zaten bunun suzi saglam batma yerlerinde batarsa cam seviyesine kadar camura girer, ustunede ben toprak atarim iyice gorunmez olur kurek goturcem ;D

Tempus' Alıntı:

zaten gelecek kışa kadar anca düzeltirsin tenekeni ;D ;D ;D

Ben sana değil de Hülya'ya acıyorum, öbür arabada biraz konfor vardı da en azından kaloriferi çalışıyordu ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
dün akşam gölköyde lastik denemesine gitmiştik ;D aracın içi biraz ıslaktı ;D onu diyosun galiba ;D

fotolar nerde kim çekmiş ???

abicim ergun abi facebooK'a eklemiş linki de veriyim istersen

http://www.facebook.com/profile.php?id=1565343288&ref=pymk#!/album.php?aid=168624&id=625473613&ref=mf

tolgameltem' Alıntı:
zaten gelecek kışa kadar anca düzeltirsin tenekeni ;D ;D ;D

Ben sana değil de Hülya'ya acıyorum, öbür arabada biraz konfor vardı da en azından kaloriferi çalışıyordu ;D ;D ;D

bizimkinde beygir gucu var v8 3.9 senin gibi ruzgar gucuyle yelkenlerle hareket etmiyoruz ;D

tolgameltem' Alıntı:
Mete abi Kürşat artık konsept değiştirmiş ;D
Takla atıp düzeltip tekrar yola çıkacağı bir araç istediği için bu tenekeyi almış ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Abi sen yine de bir düşün, takla falan boşver biz rahat rahat Kürşat'ı Suzuki'mizden doğanın tadını çıkara çıkara seyredelim,o tenekesini eğmeye çalışsın ;D ;D ;D

Takla işi hoş değil tabi, ben fazla yan yatmaya tahammül edebilirim :D :D :D

Çok basit.
Aldığım son haberlere göre; ;D

Bu gün bir TOYOTA tarafından gerçekleştirilen operasyon sonrasında koca Arthur Ayten olmuş ;D

Ah 5 dakka önce gülmekten karnım ağrıdı ;D ;D

Arkadaşlar Cihan,kerim ve mustafa abi ile telde konultum LR camiasının karizma yerlerdeymiş Yavuz abi ile konuşmadan inanmam içimden gelmiyor :smiley:))

CDM-SUBARU' Alıntı:
Çok basit.
Aldığım son haberlere göre; ;D

Bu gün bir TOYOTA tarafından gerçekleştirilen operasyon sonrasında koca Arthur Ayten olmuş ;D

Ah 5 dakka önce gülmekten karnım ağrıdı ;D ;D

O zaman burada hiç beklemeyelim Cinnahta armaya başlayalım arkadaşı ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Len sendemi gittin ankaraya yoksa canli yayinlami baglandin ;D

Zuahahahaha yok yok,5 dkka önce bitti telefon 10-15 dakka olayı anlattılar ;D

Mundar oldu makina zuahahahahahhaa

Yavuz ilk fırsatta T14 ü üstüme boşaltıcak puhahahahaha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR