7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,134,456
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

tolgameltem' Alıntı:
Mete abi binilecek yer yok ki ;D

Gitmiş iki tane yarış koltuğunun üstünü kapatmış bir avuç tenekeye bir sürü para vermiş ;D ;D ;D

Abi sen gel benim suzuki'ye, klima var, koltuk ısıtma var ;D

Ben seni istediğin her yere götürürüm,onun arabası insanı bel fıtığı yapar ;D ;D ;D

Valla Tolga aslında haklı olablirsin ama benim çilekeşte zaten sallama konusunda çok farklı değil böbrek taşı düşürmek isteyenler için birebir. :smiley:

Etiketler

.com' Alıntı:
Yaw kardeşim bu capon çetesi hep mi böyle direk herşeye muhalif sanıyorlarki dünya caponyanın etrafında dönüyo kliması varmış kılı tüyü varmış milleti bel fıtığı etmezmiş nohut oda bakla sofa ortalama caponlara göre yapılmış minicik aracıyla ;D ;D ;D

Yaw Kürşadın araba senin o cep cipini bagajında taşır bence ;D ;D ;D

Abi destek ver bizim motor amerikan kokenli ;D ;D ;D

Kürşad aşkolsun yaw senin desteğemi ihtiyacın var ha amerikan ha ingiliz hepimiz biriz ;D ;D ;D

Ben bu capon mafyasına söyleyecek söz bulamıyorum baktılar heç bir aracı çekemiyorlar Varhubun karnının açlığına denk gelip ZJ yi çeker gibi yapıp resmini çekmişler yani bunların kurtarması bile imitasyon ;D ;D ;D

al buda tolgaya kapak olsun ;D ;D ;D

th_Film.jpg

bizim manyaklar hafta sonu igneadada ;D

Bu videoyu izledim yarıldım zaten gülmekten halen de gülüyorum tezgah süper olmuş ama ;D ;D ;D

mete' Alıntı:
Valla Tolga aslında haklı olablirsin ama benim çilekeşte zaten sallama konusunda çok farklı değil böbrek taşı düşürmek isteyenler için birebir. :smiley:

Mete abi Kürşat artık konsept değiştirmiş ;D
Takla atıp düzeltip tekrar yola çıkacağı bir araç istediği için bu tenekeyi almış ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Abi sen yine de bir düşün, takla falan boşver biz rahat rahat Kürşat'ı Suzuki'mizden doğanın tadını çıkara çıkara seyredelim,o tenekesini eğmeye çalışsın ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Bu videoyu izledim yarıldım zaten gülmekten halen de gülüyorum tezgah süper olmuş ama ;D ;D ;D

abi gecen gezide discovery batinca suzukiciler video cekip koymustu, bizimkiler bu sefer hazirlikli gitmis, t shirtler bastirmislar , siren filan almislar ;D ;D ;D

İşin içinde zaten bir intikam olduğu belliydi ama ne yalan söyleyim hazırlık da çekme operasyonu da süper olmuş aklıma geçenlerde mühyede mustafanın beni çekmeye niyetlenmesi geldi ben kaldım herif otuz saniyede bitti yanımda ;D ;D ;D

Aşağıdaki fıkrayı şimdi okudum sıcak sıcak konuyla alakası olmasa da koyuyorum ;D ;D ;D

Kayserilinin eşi vefat etmiş, ilan vermek için reklam ajansını aramış. "Emine öldü Allah rahmet eylesin" ilanı vermek istiyorum demiş. Karşı taraf; amca bu çok kısa oldu 3 kelime daha ekleyebilirsin merak etme aynı ücrete der. Kayserili ücretten emin olduktan sonra ekleme yaptırır. "SATILIK SUZUKİ VAR.."xDxDxD

Yani olsa olsa suzuki böyle bir promasyon olur ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Aşağıdaki fıkrayı şimdi okudum sıcak sıcak konuyla alakası olmasa da koyuyorum ;D ;D ;D

Yani olsa olsa suzuki böyle bir promasyon olur ;D ;D ;D

hakkaten suzuki kayserili arabasi he ;D ;D ;D

altuğ abi sanırım topictesin :D
boloff'un etkinliğine katılmışsın heralde akşam vakti hava karanlık ibrahim abinin yeni samurai'sinde kadir abiyle fotoların var.face'e koymuşlar.
hangi gün oldu bu etkinlik?
vallahi fotolara bakıp bakıp iç geçiriyorum özledim artık :D

Sahi nerde kaldı bunlar gelemediler Mustafa Abi de bir şey anlatmadıki neler olduğuna dair ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D kopardın beni tolgaaaa çok yaşa emiii ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Daha eylemlerim bitmedi ah bir İstanbul'da olsam ben biliyorum neler yapacağımı ama neyse ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri