KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yaw kardeşim bu capon çetesi hep mi böyle direk herşeye muhalif sanıyorlarki dünya caponyanın etrafında dönüyo kliması varmış kılı tüyü varmış milleti bel fıtığı etmezmiş nohut oda bakla sofa ortalama caponlara göre yapılmış minicik aracıyla ;D ;D ;D
Yaw Kürşadın araba senin o cep cipini bagajında taşır bence ;D ;D ;D
Kürşad aşkolsun yaw senin desteğemi ihtiyacın var ha amerikan ha ingiliz hepimiz biriz ;D ;D ;D
Ben bu capon mafyasına söyleyecek söz bulamıyorum baktılar heç bir aracı çekemiyorlar Varhubun karnının açlığına denk gelip ZJ yi çeker gibi yapıp resmini çekmişler yani bunların kurtarması bile imitasyon ;D ;D ;D
Mete abi Kürşat artık konsept değiştirmiş ;D
Takla atıp düzeltip tekrar yola çıkacağı bir araç istediği için bu tenekeyi almış ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Abi sen yine de bir düşün, takla falan boşver biz rahat rahat Kürşat'ı Suzuki'mizden doğanın tadını çıkara çıkara seyredelim,o tenekesini eğmeye çalışsın ;D ;D ;D
abi gecen gezide discovery batinca suzukiciler video cekip koymustu, bizimkiler bu sefer hazirlikli gitmis, t shirtler bastirmislar , siren filan almislar ;D ;D ;D
İşin içinde zaten bir intikam olduğu belliydi ama ne yalan söyleyim hazırlık da çekme operasyonu da süper olmuş aklıma geçenlerde mühyede mustafanın beni çekmeye niyetlenmesi geldi ben kaldım herif otuz saniyede bitti yanımda ;D ;D ;D
Aşağıdaki fıkrayı şimdi okudum sıcak sıcak konuyla alakası olmasa da koyuyorum ;D ;D ;D
Kayserilinin eşi vefat etmiş, ilan vermek için reklam ajansını aramış. "Emine öldü Allah rahmet eylesin" ilanı vermek istiyorum demiş. Karşı taraf; amca bu çok kısa oldu 3 kelime daha ekleyebilirsin merak etme aynı ücrete der. Kayserili ücretten emin olduktan sonra ekleme yaptırır. "SATILIK SUZUKİ VAR.."xDxDxD
altuğ abi sanırım topictesin
boloff'un etkinliğine katılmışsın heralde akşam vakti hava karanlık ibrahim abinin yeni samurai'sinde kadir abiyle fotoların var.face'e koymuşlar.
hangi gün oldu bu etkinlik?
vallahi fotolara bakıp bakıp iç geçiriyorum özledim artık