7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,443,655
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Mustafa abi rica ediyorum o mobilya tekerlerini çıkarıp doğru dürüst bişey takarmısın şu defendere, karizmayı çizdiriyorsun durmadan ;D ;D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
abowww valla ben arabamı zorlayayamam ,salı günü antalyaya yolcuyum araba lazım , ( gelen cevaplar bak şimdi )

;D ;D ;D ;D Cihannnnnnnnnnn benim Toyata VX 100 ne güne duruyorrrrrrrrrrrr

cihanülker' Alıntı:
abowww valla ben arabamı zorlayayamam ,salı günü antalyaya yolcuyum araba lazım , ( gelen cevaplar bak şimdi )

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Yorum yok .

discovery-V8' Alıntı:
Mustafa abi rica ediyorum o mobilya tekerlerini çıkarıp doğru dürüst bişey takarmısın şu defendere, karizmayı çizdiriyorsun durmadan ;D ;D

Yavuzum bir sefer kanadı kırık yakalandık yavvv, Defender de 255.85.16 BF Goodrich MTR takılı, kafamı kızdırmaaaaaaaaaaa mudzilla takarımmmmmmmm

MKG' Alıntı:
Yavuzum bir sefer kanadı kırık yakalandık yavvv, Defender de 255.85.16 BF Goodrich AT takılı, kafamı kızdırmaaaaaaaaaaa mudzilla takarımmmmmmmm

Valla garajda jantlarına takılı 4 tane daha yere dokunmamaış 38 creepy crawler duruyor getireyim dene istersen ;D ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Valla garajda jantlarına takılı 4 tane daha yere dokunmamaış 38 creepy crawler duruyor getireyim dene istersen ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Abooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Bende de AT var, saygılar.

;D ;D ;D

En arkada duran Roll cage a rağmen çok iyi yamulmuş baya sağlam darbe almış roll cage ile böyle oluyorsa olmazsa kimbilir ne olur

endy' Alıntı:
En arkada duran Roll cage a rağmen çok iyi yamulmuş baya sağlam darbe almış roll cage ile böyle oluyorsa olmazsa kimbilir ne olur

Bunlar muhtemelen tek takla ile kurtulanlar, birkaç defa yuvarlandıklarında kapılar falan yerinden çıkıyor.

Yavuzunda yazdığı gibi bu olay sadece Defender a özgü değil, 2 ton ve üzeri her araçla atılan taklalarda sonuç aynı.
Sadece Defender aliminyum kasa olmasından dolayı daha hassas. Herkesin çok dikkatli olması lazım.
Çölde takla atmak kadar da kolay birşey yok bu arada. Heryer dümdüz görünüyor ama değil ;D