7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,691

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Guldurdun sabah sabah
eskiden köy evlerinde olurdu surgulu kanca ondan takilamiyomu bu araçlara?

cihanülker' Alıntı:
zaten arabanın orjinal bagaj kapısı sürgülü kanca ama o bile kapanmıyor, aynısı yavuzada oldu ,sonrada karpuzu aldı eline :D

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ulen şahitler var hala inkarmı ediyon ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ulen şahitler var hala inkarmı ediyon ;D ;D ;D

neyi inkar ediyorum oğlum leyn , arabada çocuklar var diye , sana dedim ,sonrada aynı yerden çıktım ,ne varki bunda anlamadım neyi inkar edeyim ,utanmaz adam birde arabanda 38 lastik kesilmedik yeri kalmamış çamurluk var ,yuh diyorum ,senin arazi şeysi dediğin yerden çıktımmı çıkmadımmı sen onu söyle :D , saplanıp kalsam haklısın diyeceğimde, çıktım gittim arabada çocuklardan birisi uyudu ( huzura bak arabada adamlar offroad yapıyorlar aynı parkurda benim arabada çocuklardan birisi uykuya daldı ) , offrad muş ,

pazar günü ben gelmeden AT leri takayım ,nasıl olsa sizden bir cacık olmaz ,mustafa abinin arabası kesin arızalıdır ,seninde işin çıkar veya saat 12 de gelirsin , ben onun için at leri takıp geleyim :D :D ::D :D

Dün akşam "Vali" filmini izledim. Filmin bir sahnesinde Defender şarampole yuvarlanıyor. Aracın parçalanış şeklini her defender kullanıcısı izlemeli ve aracını ona göre kullanmalı bence. Benzer bir kaza bizim ekipte olmuştu, bizdekinde araç tavanının üzerine düşmüş ve tavan koltukların hizasına gelmişti.
Defender kullanıcıları bu konuda çok dikkatli olmalı.

hsbasar' Alıntı:
Dün akşam "Vali" filmini izledim. Filmin bir sahnesinde Defender şarampole yuvarlanıyor. Aracın parçalanış şeklini her defender kullanıcısı izlemeli ve aracını ona göre kullanmalı bence. Benzer bir kaza bizim ekipte olmuştu, bizdekinde araç tavanının üzerine düşmüş ve tavan koltukların hizasına gelmişti.
Defender kullanıcıları bu konuda çok dikkatli olmalı.

sedat aynı konuyu yavuz ile konuşmuştuk geçen 2-3 hafta önce , defender mutlaka içeriden tavanı güçlendirilmesi gereken bir araba, yoksa taklada , filan allah korusun çok fena sonuçlar doğurabilir , çokta maliyetli değil bu yapılacak güçlendirme işi bilen bir usta ile yapılabilir ,hatta yavuz anlatmıştı biliyor yani

cihanülker' Alıntı:
sedat aynı konuyu yavuz ile konuşmuştuk geçen 2-3 hafta önce , defender mutlaka içeriden tavanı güçlendirilmesi gereken bir araba, yoksa taklada , filan allah korusun çok fena sonuçlar doğurabilir , çokta maliyetli değil bu yapılacak güçlendirme işi bilen bir usta ile yapılabilir ,hatta yavuz anlatmıştı biliyor yani

Geçen bizim merkezde 3 defenderın fotosunu çektim 3ü de devrilmiş. Roll barlar dıştan olmasına rağmen tavanlar yamulmuş, fotoyu bulursam yükliyeyim buraya.
Daha önce bahsettiğim kazada da 2 arkadaşımızı kaybettik, benim arazideki korkaklığım da biraz defenderdan geliyor. :smiley:

Yavuz abi biliyorda neden yapmiyor.
Elindende geliyor neticede iki boy 48 lik dikişsiz boru degilmi olay

Yavuz abi acil yapman lazim şakaya gelmez bu iş Maşallah çok tatli bir kizin var. Araziye girdinmi normalde gitmiyosun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR