7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,140,691

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Abicim bu ezilme işi defendere özgü değil , bilakis defenderde malzeme alüminyum darbe emme özelliği var, bir çarpmada tümüyle ezilmez darbelerin ard arda gelmesi gerekir.

Açıkçası hepmizin aracı 2 tonun üzerinde a b c ve d sütunları var tavanı tutan , hepsi kibrit çöpü gibi, roll cage olmadan devrilirseniz tavan koltuğa iner , Hele Cihanı gibi 3,5 tonlardan bahselilen bir kütle maymun eder adamı.

Zaman bulur bulmaz benim ilk aklımda olan şeylerden biri o zaten, allahtan işim zor değil döşeme yok kaplama yok tertemiz yapıp çıkıcam.

Fakat ne donanım olursa olsun yan basmamak lazım bunların hepsi aynı b..k bir saniyede ters dönüverir.

cihanülker' Alıntı:
pazar günü ben gelmeden AT leri takayım ,nasıl olsa sizden bir cacık olmaz ,mustafa abinin arabası kesin arızalıdır ,seninde işin çıkar veya saat 12 de gelirsin , ben onun için at leri takıp geleyim :D :D ::D :D

Cihan Defender tamamdır ;D ;D ;D bana takılma kıyamam sana ;D ;D ;D ;D ;D

Abiler çok geniş katılımlı bir fotoroman olmuş bu böyle casting epey tutmuştur bir fotoromanda ingiliz oynat amerikalı oynat capon oynat ve çekimleri de capona yaptır hemi de caponu yerden yere vur cidden enteresan bir fotoroman Yavuz ama bu anı ölümsüzleştirmen iyi olmuş ilk kez milli oldum abilerim ilk kez kötü yola düşüp battım bir ingiliz kralı tarafından battığım bataklıktan çekip çıkarılıp kurtarıldım mutluyum umutluyum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ;D

cihanülker' Alıntı:
pazar günü ben gelmeden AT leri takayım ,nasıl olsa sizden bir cacık olmaz ,mustafa abinin arabası kesin arızalıdır ,seninde işin çıkar veya saat 12 de gelirsin , ben onun için at leri takıp geleyim :D :D ::D :D

kıvır kıvır ;D ;D ;D ;D

Bende AT takayım ozaman durum eşit olsun sonradan mızıklama ;D ;D nası eşitlikse artık , 4,7 litre v8 , 35 inch stt, arkada kilit , bir sürü b..k püsür karşısında 2,5 litre 25 yaşında lastik dışında hiç bir donanmı olmayan konserve kutusu ;D ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Abiler çok geniş katılımlı bir fotoroman olmuş bu böyle casting epey tutmuştur bir fotoromanda ingiliz oynat amerikalı oynat capon oynat ve çekimleri de capona yaptır hemi de caponu yerden yere vur cidden enteresan bir fotoroman Yavuz ama bu anı ölümsüzleştirmen iyi olmuş ilk kez milli oldum abilerim ilk kez kötü yola düşüp battım bir ingiliz kralı tarafından battığım bataklıktan çekip çıkarılıp kurtarıldım mutluyum umutluyum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ;D

Necmi konu senin batman değil , yol lastiği standart GC ancak okadar gidebilirdi, kimse niye battı demedi zaten, ama Cihan konusunda anlattıklarımda bir tek eksik varmı? ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Abicim bu ezilme işi defendere özgü değil , bilakis defenderde malzeme alüminyum darbe emme özelliği var, bir çarpmada tümüyle ezilmez darbelerin ard arda gelmesi gerekir.

Açıkçası hepmizin aracı 2 tonun üzerinde a b c ve d sütunları var tavanı tutan , hepsi kibrit çöpü gibi, roll cage olmadan devrilirseniz tavan koltuğa iner , Hele Cihanı gibi 3,5 tonlardan bahselilen bir kütle maymun eder adamı.

Zaman bulur bulmaz benim ilk aklımda olan şeylerden biri o zaten, allahtan işim zor değil döşeme yok kaplama yok tertemiz yapıp çıkıcam.

Fakat ne donanım olursa olsun yan basmamak lazım bunların hepsi aynı b..k bir saniyede ters dönüverir.

Yavuz benim kromcu Alaattin usta bu işin kralını yaparda, yeterki ona nasıl yapılacağı hususunda yardımcı olalım, sen el atarsan hemen yaptırırız, bu işin Land Rover yada Toyata sı yok, benim Dubai de gördüğüm safari yapan bütün araçlarda vardı, yada Camel spekt araçlarda standard var,

discovery-V8' Alıntı:
Necmi konu senin batman değil , yol lastiği standart GC ancak okadar gidebilirdi, kimse niye battı demedi zaten, ama Cihan konusunda anlattıklarımda bir tek eksik varmı? ;D ;D ;D ;D

Yok yaw bende batmama bir şey demiyorum söylediklerinin hepsi bizzat yaşanmış gerçekler (cihan ilk etkinlikte kesin beni doğrar ;D ;D ;D ) öyle ya da böyle cihan yanaşamadı zaten onun arabanın yanında benimkisi kartal gibi duruyodu :D

Pazar günü 38 '' , 35 '' AT, MTR, STT , benzin dizel dinlemem dağıtırım ;D ;D ;D ;D ;D

Defender ya hakkını veriri yada yolcu olur ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Pazar günü köydeki bütün dereler otoban olacak, batmayan , çekilmeyen kalmayacak

MKG' Alıntı:
Pazar günü 38 '' , 35 '' AT, MTR, STT , benzin dizel dinlemem dağıtırım ;D ;D ;D ;D ;D

Pazar günü köydeki bütün dereler otoban olacak, batmayan , çekilmeyen kalmayacak

:D :D dağılın uleeeeyyynnn Mustafa Abi geliyoooo ;D ;D

MKG' Alıntı:
Yavuz benim kromcu Alaattin usta bu işin kralını yaparda, yeterki ona nasıl yapılacağı hususunda yardımcı olalım, sen el atarsan hemen yaptırırız, bu işin Land Rover yada Toyata sı yok, benim Dubai de gördüğüm safari yapan bütün araçlarda vardı, yada Camel spekt araçlarda standard var,

SDC' Alıntı:
Yavuz sen yaptırırsan Elizabeth'e de yaptıralım mı ::smiley:

Bu konudan ben de tırsıyorum :-\

Bu hafta araştırayım , orjinalinde 2 tür var dıştan içe geçen ve direk içten olan, hangisi daha kolay uygulanabilir bir araştırayım, bende ikisininde şekilleri mevcut, karar verelim maliyet çıkaralım , mazemeyi bulalım yapalım şu işi.

MKG' Alıntı:

abowww valla ben arabamı zorlayayamam :D ,salı günü antalyaya yolcuyum araba lazım , :D ( gelen cevaplar bak şimdi ) :D

.com' Alıntı:
Yok yaw bende batmama bir şey demiyorum söylediklerinin hepsi bizzat yaşanmış gerçekler (cihan ilk etkinlikte kesin beni doğrar ;D ;D ;D ) öyle ya da böyle cihan yanaşamadı zaten onun arabanın yanında benimkisi kartal gibi duruyodu :D

Buyrun işte olayın en yakın şahidide beni doğruladı, ama Cihan naapsın Araba ağır kardeşim ;D ;D ;D Bide çocuklar uyuyor ;D ;D ;D

MKG' Alıntı:

:smiley:))))))))))
En şansız olan heralde AT takanlar olur gibime geliyor.

Sevtap Roll Cage çok yararlı bir şey ve roll cage var ise çok noktadan bağlamalı emniyet kemeri de çok lazım.

Allah muhafaza aracın içinde zıplayıpta kafayı tavana çarpan çok gördüm acısını da bilirim. Bir anlık boş bulumaya bakar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR