7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,442,097
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Cihanım Defender+Toyata+willys le gelirim artık ;D ;D ;D

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Benim gözüm görmez kulağım duymaz anlamam ben o işlerden ...

Hem öyle dersin hemde oraya varınca gençleri cebinden çıkarırsın

MG51' Alıntı:
Hem öyle dersin hemde oraya varınca gençleri cebinden çıkarırsın

Valla bu konuda maalesef teknik sebeplerden ötürü iyi değilimdir Görmüyorumki hedef filan görsem vuracamda ;D ;D ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Valla bu konuda maalesef teknik sebeplerden ötürü iyi değilimdir Görmüyorumki hedef filan görsem vuracamda ;D ;D ;D ;D ;D

Demek ondan ısrarla dedeye de atış yaptıralım dedeye de atış yaptıralım diyordu Yavuz abi, görüyor musun Ufuk abi bak senlen maytap geçeceydiii..

fastjunkie' Alıntı:
Demek ondan ısrarla dedeye de atış yaptıralım dedeye de atış yaptıralım diyordu Yavuz abi, görüyor musun Ufuk abi bak senlen maytap geçeceydiii..

tabi canımmmmm benle kafa yapacakda ondan söylüyo

ufukozkan' Alıntı:
trap mrap ne yahu tekerleksiz şeylerden hoşlanmam ben

Ufuk sen Defender operatör belgesi adamsın, trap dediğin nedir yav, ben sana 10 atışta trap belgesi veririm hedeflerin canını okursun, merak etem görmene bile gerek yok gözün kapalı güm,güm

MKG' Alıntı:
Ufuk sen Defender operatör belge aldım, trap dediğin nedir yav, ben sana 10 atışta trap belgesi veririm hedeflerin canını okursun, merak etem görmene bile gerek yok gözün kapalı güm,güm

abi sen öyle diyosan tamamdır

mesajım pek sayın MKG abimize...

abi hayırdır ne o öyle toyota lc falan ??? bari ikisini aynı satıra yazmasaydın... sana bir haller olmuş görüşmeyeli )))