7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,142,995
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar bu arada 7-8 mayıs tarihlerinde iç anadoluya veda partisi yapıyoruz , büyük ihtimal ankara ve istanbul ortasında yani boluda yapacağız , şimdiden tarihleri belirliyorum ,mazeretsiz tam katılım ,bütün dostlarımı arkadaşlarımı bekliyorum , buluşma ailecek değildir ,çadırda konaklayacağız haberiniz olsun ,yer ve tam zamanı açıklayacağım buradan

Cihanım Defender+Toyata+willys le gelirim artık ;D ;D ;D

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Valla bu konuda maalesef teknik sebeplerden ötürü iyi değilimdir :smiley: Görmüyorumki hedef filan :smiley: :smiley: görsem vuracamda ;D ;D ;D ;D ;D

Demek ondan ısrarla dedeye de atış yaptıralım dedeye de atış yaptıralım diyordu Yavuz abi, görüyor musun Ufuk abi bak senlen maytap geçeceydiii..

fastjunkie' Alıntı:
Demek ondan ısrarla dedeye de atış yaptıralım dedeye de atış yaptıralım diyordu Yavuz abi, görüyor musun Ufuk abi bak senlen maytap geçeceydiii..

tabi canımmmmm benle kafa yapacakda ondan söylüyo :smiley: :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
trap mrap ne yahu :smiley: tekerleksiz şeylerden hoşlanmam ben :smiley: :smiley:

Ufuk sen Defender operatör belgesi adamsın, trap dediğin nedir yav, ben sana 10 atışta trap belgesi veririm hedeflerin canını okursun, merak etem görmene bile gerek yok gözün kapalı güm,güm

MKG' Alıntı:
Ufuk sen Defender operatör belge aldım, trap dediğin nedir yav, ben sana 10 atışta trap belgesi veririm hedeflerin canını okursun, merak etem görmene bile gerek yok gözün kapalı güm,güm

abi sen öyle diyosan tamamdır :smiley: :smiley:

mesajım pek sayın MKG abimize...

abi hayırdır ne o öyle toyota lc falan ??? bari ikisini aynı satıra yazmasaydın... sana bir haller olmuş görüşmeyeli :smiley:)))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.