KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ben 1.6 motor otamatik full bir binek aracı alsam 37.500.-TL 40.000.- TL ye fiyat çıkıyor, 2000 model Toyata VX 100 Land Cruiser araç + Arazi ekipman ve aksesuarları ile 45.000.- TL ye mal ediyorsam bana göre süper bir iş çıkarttık demektirki aynen öyle oldu. Ben bu araçla hiç bir zaman Defender la yaptığımı yapmayacağım çünkü ikisi ayrı consept araçlardır ama hem yol hemde outdoor keyfini bu araçla yaşayabilirim.
Ben 1.6 motor otamatik full bir binek aracı alsam 37.500.-TL 40.000.- TL ye fiyat çıkıyor, 2000 model Toyata VX 100 Land Cruiser araç + Arazi ekipman ve aksesuarları ile 45.000.- TL ye mal ediyorsam bana göre süper bir iş çıkarttık demektirki aynen öyle oldu. Ben bu araçla hiç bir zaman Defender la yaptığımı yapmayacağım çünkü ikisi ayrı consept araçlardır ama hem yol hemde outdoor keyfini bu araçla yaşayabilirim.
Hakan bey 38 teklif ettim, kabul etmedi ama muhtemelen burdan alırım. Çünkü kargoya sadece 12 istiyor toplam mliyet 60 sterlin
Link için teşekkür ederim ben görmemiştim bunu
benimde bugün kafam çok fena karıştı, çok güzel ve uygun Range rover Clasic var bir tane 3.9 motor düz vites. Şeytan diyor al, kes arkayı vur dağa taşa
Bana diyene bak ;D ;D ;D İmam misalisin sende abi he "dediğimi tut, yaptığımı tutma " ;D ;D ;D
yok abi zaten şu an bişey yaptiğim , ama 50 000 lik aracı dağa taşa vurmak yerine 20 000 e bişey maledip daha taşa vurmak daha mantıklı gelmeye başladı
;D