KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hoşbulduk, valla istiyorum ama İstanbula ancak işlerim olduğu zaman geliyorum. Bu hafta da halletmem gereken bi sürü iş var, eğer fırsat bulbilirsem gelmek istiyorum
ya tamam bizim yol şeylerine laf ediyorsunda, def 90 v8 e laf etme allah çarpar ;D ;D ;D düzgün toplanmış, düzgün şanzuman motor kombinasyonlu iyi bir 35 lastiklisinin üstüne arazi şeysi yok
Aynen katılıyorum iyi hazırlanmış bir Defender 90 arazide müthiştir, sattığım D90 nı bu anlamda çok özlüyorum, ama geliyor bir V8 90 sadece arazi için ;D ;D ;D
oğlum vx 100 kendine geldi sayemde, ruhuna kavuştu , pasta cilası bitmiş , 33 ler pazartesi takılır , elektirik işine başlıyacağız pazartesi ,3 tane optimalık yer açtım arabada , 1 hafta yetecek kadar enerji olacak arabada, defenderdan ,halat,akü, çadır ,derken bir şey kalmayacak söke ,söke
oğlum vx 100 kendine geldi sayemde, ruhuna kavuştu , pasta cilası bitmiş , 33 ler pazartesi takılır , elektirik işine başlıyacağız pazartesi ,3 tane optimalık yer açtım arabada , 1 hafta yetecek kadar enerji olacak arabada, defenderdan ,halat,akü, çadır ,derken bir şey kalmayacak söke ,söke