7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,436,366
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

endy' Alıntı:
Hoş geldin onur derneğe uğra bekleriz

Hoşbulduk, valla istiyorum ama İstanbula ancak işlerim olduğu zaman geliyorum. Bu hafta da halletmem gereken bi sürü iş var, eğer fırsat bulbilirsem gelmek istiyorum

Etiketler

cnn türkte tecavüze uğrayan atların sahibi var gülmekten karnıma ağrı girdi ;D ;D ;D

Ülkenin gündemi

Bu at mevzusunu kapatın artık yahu, hiç komik değil bence...

Tempus' Alıntı:
ya tamam bizim yol şeylerine laf ediyorsunda, def 90 v8 e laf etme allah çarpar ;D ;D ;D düzgün toplanmış, düzgün şanzuman motor kombinasyonlu iyi bir 35 lastiklisinin üstüne arazi şeysi yok

Aynen katılıyorum iyi hazırlanmış bir Defender 90 arazide müthiştir, sattığım D90 nı bu anlamda çok özlüyorum, ama geliyor bir V8 90 sadece arazi için ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
mustafa abi keseriz LC VX 100 ,al sana kısa v8 li 100

Bi sus allahaşkına adamın vx 100 ünü arabalıktan çıkarttınız zaten bide kestiricen tam olacak

discovery-V8' Alıntı:
Bi sus allahaşkına adamın vx 100 ünü arabalıktan çıkarttınız zaten bide kestiricen tam olacak

oğlum vx 100 kendine geldi sayemde, ruhuna kavuştu , pasta cilası bitmiş , 33 ler pazartesi takılır , elektirik işine başlıyacağız pazartesi ,3 tane optimalık yer açtım arabada , 1 hafta yetecek kadar enerji olacak arabada, defenderdan ,halat,akü, çadır ,derken bir şey kalmayacak söke ,söke

mustafa abide simdi d90 v8 olucakda sonra arazide vx100 e mi binicek? yok daha neler ;D ;D ;D

defenderide satmayacagina gore bence vx100 un omru fazla olmayacak ;D ;D ;D

aaaa tokanmayin defendera ya :-[

Tempus' Alıntı:
mustafa abide simdi d90 v8 olucakda sonra arazide vx100 e mi binicek? yok daha neler ;D ;D ;D

defenderide satmayacagina gore bence vx100 un omru fazla olmayacak ;D ;D ;D

sulanıyorsan söyle vx 100 e, alayım sanada yaparız bir tane , max 10 liraya , yaparız hemde babasını

;D ;D Ben mustafa abiyi tanıyorsam en fazla 10 gün sürer senin bitmiş araban , en geç ay başına kadar biyeri sökülmezse içi rahat etmez ;D ;D