Onur fişek konusunda acele etmezsen bir şeyler yapabilirim belki ama beklemen lazim 30 bin adetlik bir siparişim olacak fabrikaya o zaman konusuruz gene
bu arada lisansinin bu senekı pulunu aldınmı almadıysan raporla beraber kımlıgını kargo yap halledıyım ama acele olmalı
Onur fişek konusunda acele etmezsen bir şeyler yapabilirim belki ama beklemen lazim 30 bin adetlik bir siparişim olacak fabrikaya o zaman konusuruz gene
bu arada lisansinin bu senekı pulunu aldınmı almadıysan raporla beraber kımlıgını kargo yap halledıyım ama acele olmalı
)))) Ohemde bendeki araçtan bahsediyormuşsunuz şasesi dahi yamuk başkada bişey deimiyorum benim bözümde 7-8 den fazla etmez oda defenbder olduğu için TYT olsa okadarda etmez ))
)))) Ohemde bendeki araçtan bahsediyormuşsunuz şasesi dahi yamuk başkada bişey deimiyorum benim bözümde 7-8 den fazla etmez oda defenbder olduğu için TYT olsa okadarda etmez ))
100 metrede hedefler böyle görünüyor yada görünmüyor ;D ;D
20 X zoom yapınca ancak bukadar görünüyor
10 X optik zoomla sağdaki 20 ye 10 cm 3 mm alüminyum hedef e 5 atış, ondan önce soldaki plastik 20 ye 30 cm hedefte ince sıfırlama atışları var onları çekmemişim.
mesafe yürüyerek böyle bişey , hedeflerin durumlarıda
mesafe doğrulaması defenderin km sayacı lastiklerden dolayı %10 eksik gösteriyor ona rağmen mesafe 100 metrden biraz daha uzak.