7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,134,456
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

japoncuların defendera oturma nedenleri bana göre

kendi araçlarına bindiklerinde şükretmeleri ;D ;D ;D ;D

sevtap çok zor ya 5 bine yapılısını verirlerse belki.

(tempusun hesap oldu buda) ;D ;D

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
Bakalım abi, sade haliyle de güzel gözüküyor valla gözüme :smiley:)
Lastik şart ama.

Onurcum haklısın böle de çok güzel, çaktırmadan bişiler yap, estetiğini bozma ;)

Tampon, vinç ve lastik yeter...

Yaratık haline getirme ;D

çağlar' Alıntı:

yahu nedense bende tam tersini düşünüyorum başka araçlara binince defenderim olduğuna şükrediyorum çok sıkıcılar be abicim nerdeyse hepsi aynı, benzer göğüs, elektronik şeyler, yuvarlak , yumuşak hatlar , binek aracamı bildim arazi aracınamı bildim belli değil.

Kullananlara sözüm yok zevk meselesi ben basit şeyleri seviyorum, lüks beklentim olsa kabiliyetine falan bakmam alır bir tuareg ona binerim ;)

onur iki gundur ariyorum. Sabah seni gorunce tekrar aradim resmini hesapta akşam mms atacak. Adam keyif adami evde bir yerde bulup çikarmam gerekdiyor.

Müco,mesajını aldım.
Şu dışardan gelenlerde bi gelsinde bakıcam,ben %40 indirimle alıcam gibi.
Olmadı senin dediğini yaparız ;)

RedlinE' Alıntı:
onur iki gundur ariyorum. Sabah seni gorunce tekrar aradim resmini hesapta akşam mms atacak. Adam keyif adami evde bir yerde bulup çikarmam gerekdiyor.

Tamamdır abi. Sağol.

Abi birde; YAF Cheddite 12 cal Palla Av Kurşunu (yivli, 10lu)
YAF Cheddite 12-32 Trap Fişeği (no 7, 25li)

fiyatları neyy öğrenebilir misin ??

çağlar' Alıntı:

Allah gecinden versin ama birgün satacak olursam standart haliyle ne kadar istediğimi görürsün :mad:

Ve nasıl havada kapılacağını, tabi gerçek arazi şeysinden anlayanlar tarafından :smiley:

SDC' Alıntı:
Allah gecinden versin ama birgün satacak olursam standart haliyle ne kadar istediğimi görürsün :mad:

Ve nasıl havada kapılacağını, tabi gerçek arazi şeysinden anlayanlar tarafından :smiley:

Ben söyliim sana dün mke den hurda belgeli kardeşi satıldı seninkinin , ihale çıkış fiyatı 15,500 tl ;) plaka çıkarılamaz , trafiğe kaydettirilemez düşün yani ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Ben söyliim sana dün mke den hurda belgeli kardeşi satıldı seninkinin , ihale çıkış fiyatı 15,500 tl ;) plaka çıkarılamaz , trafiğe kaydettirilemez düşün yani ;D ;D ;D

14 e düz dizel standart 90 kasa var motor yenilenmiş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri