7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,276,856
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Yok yahu çalışıyor.. Bugün konuştuk keyfi yerinde. İkinci baharı yaşıyor, durulsun gelir yakında )
Hadi öyle olsun bakalım diyecek çok lafım varda bekliyorum

Etiketler

kurşat çizilmiyen boya yoktur çizikleri gostermicek renk vardir.yada vardir ama arabana attirmazsin. ya kaplatacaksın yada umursamıcaksın.

RedlinE' Alıntı:
kurşat çizilmiyen boya yoktur çizikleri gostermicek renk vardir.yada vardir ama arabana attirmazsin. ya kaplatacaksın yada umursamıcaksın.

umursamiyim o zaman zaten gri, yakindan bakmadikca anlasilmiyor arada pasta cila atarim ciktigi kadar

kaplat sunu ıstedıgın renge olsun bıtsın bır turuncu var gorsen dıbın duser.

bılmem cem sormustu en ıyı ıhtımal 1600 en kotu 1800 şitandart 2250

RedlinE' Alıntı:
bılmem cem sormustu en ıyı ıhtımal 1600 en kotu 1800 şitandart 2250

bu nasil bir fiyatlandirma yahu ;D suzuki onun arac bizimkiler gibi diilki

1600 se yaptiririm, 2250 ise yaptirmam boyatirim ;D

kurşat telleselım yarın aksama dogru sanayıye gıdıp enjektorlerımı taktırmak ıstıyorum oralardaysan atla gel konusalım. sorarız 2250 dısardan gelene soyledıklerı fıyat

RedlinE' Alıntı:
kurşat telleselım yarın aksama dogru sanayıye gıdıp enjektorlerımı taktırmak ıstıyorum oralardaysan atla gel konusalım. sorarız 2250 dısardan gelene soyledıklerı fıyat

ok, ben yarin gelemem ama sen gidiceksen benim icin bir fiyat alirsan sevinirim. eger sana dost kiyagi yapip uygun fiyat verirlerse yaptirirz valla neden olmasin, acelemizde yok onlarin istedigi gun gotururum. isleri olmadiginda yaparlar.
benim tel 0 538 383 99 99

ben yatiyorum yarin cok erken kalkicam, hepinize iyi geceler.

işleri olmadigi gun yok sorun orda zaten ok ben yarın konusurum 1600 olmaz belkı ama 1700 veya 1750 bıter yanlız kapı kolları falan sorun olabılır sende olsan ıyı olurdu bırde renk malzeme kalınlık teferruatı var.
onur unuttum gıttı sorarım yarın