Haftasonu hanım hasta olmasaydı ve oğlan da kalorifere çarpmak suretiyle ağzını burnunu dağıtmamış olsaydı, tarihi bir kutlama yapacaktık da... kısmet başka sefereymiş diyelim.
Önceki hafta sonu Suziki ile arkadaşların peşine takıldım... Reha (110 Puma), Engin (Discosit), Naci (Rubicon) ve ben Suzuki GV ;D
Herkese ayakbağı oldum, benim (daha doğrusu Suzuki'nin) yüzünden daha denize ulaşamadan yarı yolda mangalı yaktık.
Kendi kendime sordum, standart hali ile off-road yapanlar nasıl yapıyolar diye... Bana hiç zevk vermedi. Defender ile otoban diyerek gideceğim yerde aman battık mı? altını mı vurduk? geçer miyiz? ... keyif vermedi Suzuki bana netekim
dallarin cizemedigi bir boya teknolojisi varmi? ben G4 e boyatayim arabayi diyordum bugun belgradda girdigim yerlerden sonra anladimki ben neye boyatirsam boyatayim ilk belgrad gezisine kadar saglam kalicak o boya en iyisi hic boyatmiyim
dallarin cizemedigi bir boya teknolojisi varmi? ben G4 e boyatayim arabayi diyordum bugun belgradda girdigim yerlerden sonra anladimki ben neye boyatirsam boyatayim ilk belgrad gezisine kadar saglam kalicak o boya en iyisi hic boyatmiyim
cok ani oldu abi, hatta water prof koltuk kiliflari almistim gelen yoktu porta ile yollattim 3 gun once, bugun bir haber geldi benim tanidik cumartesi geliyormus buraya ingiltereden acil isi cikmis. Bavula sigicak agir olmayan ne istiyorsan getireyim dedi, ivir zivir ismarladim , aslinda ufak tefek yarinda soylerim ekleriz listeyede cuma aksamina kadar elinde olmasi lazim yoksa getiremez, anca postalar daha sonra
Emrah o kaplamada ciziliyor boya gibi, ve kapi alti gibi yerler bizde surekli camura oturdugu icin, oralardan acilma ihtimali cok yuksek. boyanin yari fiyatindan fazla istiyorlar kaplamayada ucuzda degil