7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,439,026

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

doktor bu ne ;D ;D ;D

http://www.sahibinden.com/toyota_lantguruzer-73WQQaXQQ23925586WQQpXQQdisplayitem

cihanülker' Alıntı:
hocam sana doğru geliyorum yahu daha iyi

Yahu olurmu Ankara 7 saat Antalya 12 saat bu nasıl bana doğru gelmek Mersine Adanaya gelsen neyse

acemi80' Alıntı:
Yahu olurmu Ankara 7 saat Antalya 12 saat bu nasıl bana doğru gelmek Mersine Adanaya gelsen neyse

hocam pardon ,kürşata açıklama yapamayı unutmuşum , LR ile sürebilir yol daha uzun tabi ama toyota ile ,kemer adana max 5-6 saat ,senin orada 7 olsun ,bastımmı gaza oradayım , arabada chip mip te yok : D

cihanülker' Alıntı:
hocam pardon ,kürşata açıklama yapamayı unutmuşum , LR ile sürebilir yol daha uzun tabi ama toyota ile ,kemer adana max 5-6 saat ,senin orada 7 olsun ,bastımmı gaza oradayım , arabada chip mip te yok : D

Tabii ben kendime göre cevapladım ;D

Uçakla 6 saat

cihan abi antalyada o araba sana yaramaz kayalik oralar ufak bisi alirsin gel bak 40 000 tl vereyim temiz ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
uyar valla , 40,000 ver üzerinede senin hurdayı alayım tamamdır

bak abi camura filan batmis yakalarsam fiyat dahada duser ona gore ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
ee kardeş benim siklet farklı , ağır siklet ,ünvan maçı gibi bir şey yani ,

mustafa abinin tyt ne olucak onu cok merak ediyorum ;D ;D ;D 6 aya kalmaz satar gibi geliyor ama bakalim ;D

Tempus' Alıntı:
mustafa abinin tyt ne olucak onu cok merak ediyorum ;D ;D ;D 6 aya kalmaz satar gibi geliyor ama bakalim ;D

hiç bekleme , bir sürü aksesuar konuştuk bugün ,planlı şekilde yapacağız ,feci bir vx 100 geliyor ,aman diyorum başkada bir şey demiyorum , 2 ay sonra görünce inanamayacaksınız , yürüyen mamut

cihanülker' Alıntı:
hiç bekleme , bir sürü aksesuar konuştuk bugün ,planlı şekilde yapacağız ,feci bir vx 100 geliyor ,aman diyorum başkada bir şey demiyorum , 2 ay sonra görünce inanamayacaksınız , yürüyen mamut

Vicdansızlık yapma kanına girme bir tyt yüzünden bir aydır öksürüğü atamadı. Bu defa kurban düşmez edersin korkarım ;D ;D ;D