7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,440,289
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Sevindim valla bişey olmamasına, arka stobun yan tarafında boya çatlamışdı kasılmadan dolayı onu naaptın?

Basamakları söküp atman iyi olmuş aynı şeyi Onurada söyledim araziye gireceksen onlar başa bela olur, gaza gelmedim falan bunu anlatmayın bana hiç, maksat yan yatıp vinçlenmekse burun üstü çakaydın yan taraftan daha iyi atraksiyon olurdu hem hasarda hiç olmazdı ;D ;D ;D

Cihanla Erkanda hala gaz veriyo ya Allahım ;D ;D ;D iyi bidahaki sefere iki parça söker alırız Çağları çukurun birinden ;D ;D ;D ;D Farkındamısınız adam oradan 2 vinç ve makarayla çıktı, hala söylüyorum lü - zum - suz - du. ;D ;D kendileri kenardan seyrediyor Çağlara hala gaz veriyorlar çıkışı olmayan yere ;D ;D ;D Kendi arabanızı sokmayacağınız yerlere başkasına gir demeyin ucuz atlatıldı bak söylüyorum herzaman böyle şanslı olmayabilirsin Çağlar sen beni dinle bırak bu ara gazcıları. ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
valla gerçekten ,al sana performans, koca vx 80 ,yaptığı işe bak ,helal olsun şok oldum

CDM-SUBARU' Alıntı:
Hah iştee bu.
Öyle lafla mafla olmuyo araç reklamları felan.
Direk göstericen.
Çağlar gösterdi,herkesin dudağı uçukladı ;D

Etiketler

Hadiii beee,ya Yavuz baba bak,sna bi tek soru sorucam
Ama bak net söyle,ben ordaydım sen ordaydın.
Eğer o ilk seti aşsaydın devam edicekmiydin etmiyicekmiydin. ;D

O ilk seti aşssaydın devam edicektin baba ;D hiç kasma bak ;D

Haa nooldu ama,senin koca patili tosun ilk sette kaldı ;D ;D ;D sende hemen caaartttt geri vites ;D ;D ;D ahahahahaha

Ah ah ölücem,Yavuz ilk buluşmada ezicek beni ahahahahahahaa

neee o kocaaa canavar (miş) ilk tepedemi kaldi????
yok canımmm cok içtin galiba erkan abi çik çik çik

ilk seti aşmak için çok zorlamadımki zorlasam aşardıda nereye gidecektim, en fazla Çağların gittiği yere , Bir k..çımda bir başımda vinç hoop yukarı sonra 3 sene döner dururdu benim klipler ;D ;D ;D ;D

Benim Cihanla konuşmam şuydu , burnunu bile zokamazsın dedi, bende Dedenin gittiği noktaya kadar gidip geri döndüm, sıyrıksız kırısız vinçlenmeden

RedlinE' Alıntı:
neee o kocaaa canavar (miş) ilk tepedemi kaldi????
yok canımmm cok içtin galiba erkan abi çik çik çik

Acele etme videolar fotolar gelsin Mücahit ozaman yine konuşuruz ;D ;D ;D

bak şimdi laf olacak diye ben girmem diyo
abicim harbiden olmadi bu şimdi
bana bak forumun batanbiliri oldum nerdeyse bana diyorsun bu işin zevki bu ama sen yapmiyosun.
Örnegimimi degiştirsem ne!

erkan abi sende bir karar ver bir öyle bir böyle ;D

kampta defendere binip pozlar veriyosun ;D ;D ;D sonra aman müco bunları görmesin diye kıvırıyosun ;D şimdi de defendere laf atıyosun ;D ;D ;D ;D

ama artk çok geç fotoları yavuz abinin ftp ye atıcam ;D artık onunla halledersin ;D ;D ;D

yavuz abi ben o kanalda t*y*t* göremedim zaten sadece başarılı bir "lexus" vardı ;D ;D ;D (neyse durumu yine kurtardık ;D ;D ;D )

şu bir gerçek çağlar abi hakikaten büyük bir cesaret örneği gösterdi tekrar tebrikler

discovery-V8' Alıntı:
...sonra 3 sene döner dururdu benim klipler ;D ;D ;D ;D

...

;D E ne güzel işte ;D üç yıl klipi dönen başka adam varmı allaşkına ;D

Ama valla haklısın baba,öyle bişey olsa Cihan'nın dilinden bi ömür çekerdin

Altugcum adam deplanmanda tabikide iyi gozukecek rakip takima

yavuzum boşver be ya..stopun kenarı nazarlık oldu.. ;D

biz hoplarız zıplarız,sonra bi yıkatırız tertemiz yola devam.. ;D ;D

(yukardaki gibi olmazsa da kaportacı kankam,toyotacı çocukluk arkadaşım))

selamlar.

RedlinE' Alıntı:
bak şimdi laf olacak diye ben girmem diyo
abicim harbiden olmadi bu şimdi
bana bak forumun batanbiliri oldum nerdeyse bana diyorsun bu işin zevki bu ama sen yapmiyosun.
Örnegimimi degiştirsem ne!

;D ;D ;D ;D eğer görseydim bir ihtimal oradan çıkılabileceğine dair basar giderdimde öyle bir ihtimal yoktu, var diyenlerinde elinde kanıt yok , tek örnek Çağlar başka deneyende yok biri çıkıp "kendi aracıyla" ispat ederse oradan çıkılacağını söylediklerimi yalarım

İşin zevki batmak değilki geçebilme ihtimali olan yerleri denemek , bile bile niye çakayım kendimi ;D ;D ;D

Oradan geçme ihtimali olan tek araç ya samurai, yada jimny başka bişey o arada yürümez ;D

biz hoplarız zıplarız,sonra bi yıkatırız tertemiz yola devam..

kardeşim saygilar

Lan ne alakası var şimdi.
Görende beni LR düşmanı felan sanıcak
Niye binmiyim,sahibi dostumuz,çok ciddi bi emek-zaman-para harcanmış,sırf o emeğe saygıdan binerim be Tosun gibi maşşalah

discovery-V8' Alıntı:
Sen getir ben hallederim hazır helmişken şu tepeyi aşıyormu bidaha deneriz ;D ;D

bende yavuz abiye anahtarı verdim baya bir gelmedi dedim şimdi şu tepede görürmüyüm acaba aracı ;D ;D ;D