7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,571,576

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

altug onaran' Alıntı:
koltuk komple çıkacak bağlandı elemanlarıyla birlikte bu parçada bagaj tarafına konarak set oluşturucak bunun için o kadar para vermeyip orjinal koltuk altınıda kullanabilirsin aslında

bagaj koltuğunun fotosu var mı ona göre birşeyler düşünürüz

yok ama bunun aldigi hacim sadece koltuk altinin 2 kati nerdeyse eger dusundugum gibiyse

cihanülker' Alıntı:
port bagaj yaptır ,disco 2 ye çok yakışıyor ,at bütün malzemeleri yukarıya olsun bitsin :D

abi G4 portbagaj yaptiricamda 2. sehir ici araci alinca, simdi ben bununla alisveris merkezlerinin kapali otoparklarina filan girebiliyorum, en alcaginda 5 cm filan kaliyor ;D sirf o yuzden yapmiyorum

Tempus' Alıntı:
abi G4 portbagaj yaptiricamda 2. sehir ici araci alinca, simdi ben bununla alisveris merkezlerinin kapali otoparklarina filan girebiliyorum, en alcaginda 5 cm filan kaliyor ;D sirf o yuzden yapmiyorum

şimdiki yüksekliği kaç cm

altug onaran' Alıntı:
koltuk hacmi kadar fazla birşey bekleme :(

montaj cizimine baktinmi? sanki koltugun takildigi ice gocuk kisim komple sokuluyor ve bu parca takiliyor gibi. yani o yanlardaki cikintilarida icine aliyor bu

cihanülker' Alıntı:
geç sen o işleri ,anca anlatırsın ,sen onları bu işten anlamayanlara anlat ceanimm :D, bana yemezler , ben her cumartesi günümü ivedik hurdacılarına ayıramam :D, bu arada hakanın defender kaça maloldu veya olacak onu söyle , sen disco 1 ne harcadın onuda söyle , istediğin aksesuar ve parça kapında sen paradan bahset ,ucuz sanayi çözümlerini değil , ben zaten offroad yapacaksam ,gider bir tane fj 40 alırım 10 liraya üzerinede 15 lira harcarım ,ohohohhh valla öttürür bir bedende büyük gelir :D :D :D :D :D

Sen karıştırıyorsun yine Disco I veya Defender arazi şeysi seninkiyle farklı sınıftalar ;D ;D onların alt yapısna yapılan modifikasyon toyotaların herhangi birinde Türkiye şartlarında mümkün olsa belki toyotayı seçerdim ama vx100 ü değil, vx80 i ki min. 38 inch lastik olmak kaydıyla çünkü onların bile aks açıklığı çok fazla , burunları çok uzun , k..çları çok büyük ;)

ucuz sanayi çözümü bende olmaz herşey markalı o ancak toyotada olur ;D ;D , ivedikten ise Cj7 den beri hiç parça almadım ve aramadım.

Fj40 ise kusura bakma benim için ancak kolleksiyonluk olur, , makası bırakalı 30 yıldan fazla oldu LR lar ;)

altug onaran' Alıntı:
aslında bagajın ve koltuğun detaylı fotolarını gönderebilirsen başka çözümlerde olabilir incelemek lazım

valla komurluge koydum cekip yollarim bir ara :D fikirlerini soylersin bana

fastjunkie' Alıntı:
Cumartesi çıktığımda sordum galeriye, 26.500 oyro'cuk dedi, siz hazırlayın geliyorum pazartesi dedim.. ;D ;D ;D

Onur disco td5 ariyorsan ben sana 20 000 oyro + off road donanimi parasina veririm motor haric heryeri sifirlandi ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,899
Kaydolan Son Üyemiz
kingpinn121125

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR