7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,571,576
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
valla ben 30 000 e aldim ama incigi cincigi 35 000 i buldu yenilemelerimle. hem seninki benzinli benzinli disco2 20 000 e aldi Mert, senin aracin 3 kati ucuz bir araci kendine muhatap aliyorsun ayip ayip ;D ;D ;D discovery 3 leri muhatap al sen kendine biz fakir fukara ile ugrasma ;D

ulen anlatma bana disco 2 leri ,daha satalı 1 yılı geçti 35 e verdim ben ,geçen sene 287 bindeydi , ben onu 35 verdiğim zaman 2001 modeldi,bu arada 29 ila 36 milyar arasında bir dolu vx 100 vardı ,99-2000 -2001 model ,yani çok fiyat farkı yoktu ,hatta boktan disco 3 ler en düşüğü 38,000 euro du, ben 27,000 euroya aldım 2004 hesap et ,iyi kıyasla :D :D

Etiketler

2004 model arabayla git 2004 lerin konforunu kiyasla benim muhatabim mucahit ;D sen kazana dusmussun , 35 000 e aldigin vx100 e guvenilirmi be ya 450 000 km dedir, ya biryerleri bozuktur 35 000 de masraf cikarir o :D

discovery-V8' Alıntı:
Sen karsta ofroytmu yaptın yoksam ;D ;D ;D peugeot 106 hdi alsana kendine ,boşuna para döküp durma japon balinasına o senden hızlı gider gelir Karsa, hemde 1/5 yakıtla ;D ;D ;D ;D

valla bilmem senin balina arkasına taktı 250 dodge kamyoneti hemde tam yüklü aldı çıktı dağyolundan yukarı tepeye kadar , senin disco 1 yanardı öyle bir işlemde

Tempus' Alıntı:
2004 model arabayla git 2004 lerin konforunu kiyasla benim muhatabim mucahit ;D sen kazana dusmussun , 35 000 e aldigin vx100 e guvenilirmi be ya 450 000 km dedir, ya biryerleri bozuktur 35 000 de masraf cikarir o :D

bu arada müconun araba seni ,hem düz yolda hemde arazide silkeler ceanim haberin olsun :D , o yıkamaya sen servise

cihanülker' Alıntı:
bu arada müconun araba seni ,hem düz yolda hemde arazide silkeler ceanim haberin olsun :D , o yıkamaya sen servise

ben bilmem muconun battigi yerlerde belgradda ben yuruyorum ,sonra muco yok orda daha once biri batti ondan battim filan diyor ;D duz yolda benden iyi gitsin birakda japon balina yavrusu bilmemkac cc motor var ;D ayrica oda benim arabanin 2 kati fiyati ;D ;D ;D 30 000 tl ye alinabilir tyt larla mukayese edin benim arabami yada gidin Derya abinin 2010 defenderiyla kapisin assa yukari ayni para ;D

kürşat senin aradığın parça :smiley:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/LAND-ROVER-POCKET-QUARTER-TRIM-FOR-DISCOVERY-II-LH_W0QQitemZ160409637923QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item255928d423

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/LAND-ROVER-POCKET-QUARTER-TRIM-FOR-DISCOVERY-II-RH_W0QQitemZ350321579167QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item5190cb149f

aslında tanıdık birinde varsa aynısından yapalabilir.

cihanülker' Alıntı:
sen bir ara bir binde benim arabaya ne olduğunu ,ne bittiğini bir anla bence , disco ile arasında milyon yıl fark var gibi gerçekten , birisi başka ötekisi çook başka , sürüş ,dinamikler filan şaka bir yana gerçekten çok farklı ,yoksa ben disco 3 alır devam ederdim hemen hemen aynı paraydı kardeş, sen bir ara benim arabayı bir test et kullan ,ben yorum yapmayayım :D

Kürşad kullanmana gerek yok ben sana anlatayım ;D ;D çok sıkıcı, koltuğu değişmez, motoru değişmez, arazi oranı değişmez, göğsü değişmez, ayna mahruti değişmez binek araçtan farksız valla, arıza çıktımı kaputu bile açma hemen telefona sarıl, bukadar eziyete birde arazide TD5 lerin önünü tıka k..çını başını sağa sola çarp , durduğu yerde tembel arap devesi gibi çöksün kalsın, arıza anında faturalar 3000 tl li rakamlardan başlasın , ilk alış fiyatı 4 disco II, 6 Disco I, 8 defender parası, aksesuarı yok , parçası yok ;D ;D ;D ;D ;D valla özeti bu .

Tempus' Alıntı:
ben bilmem muconun battigi yerlerde belgradda ben yuruyorum ,sonra muco yok orda daha once biri batti ondan battim filan diyor ;D duz yolda benden iyi gitsin birakda japon balina yavrusu bilmemkac cc motor var ;D ayrica oda benim arabanin 2 kati fiyati ;D ;D ;D 30 000 tl ye alinabilir tyt larla mukayese edin benim arabami yada gidin Derya abinin 2010 defenderiyla kapisin assa yukari ayni para ;D

heh işte sınıflandırmaya başladık araçları artık ,işte doğrusu bu zaten , bunları gerçekten bir ara oturup yapsak , çok iyi olacak :D

altug bunlar baya guzelmis , sanirim o koltuklarin icine girdigi oyugu komple sokup oraya takiliyor ve ciddi bir bagaj hacmi yaratiyor, yaptirabilirsem yaptiririm buna benzer biseyler,

Tempus' Alıntı:

Aynen ;) şemsiye bir açıldımı çıkaramazsında ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Kürşad kullanmana gerek yok ben sana anlatayım ;D ;D çok sıkıcı, koltuğu değişmez, motoru değişmez, arazi oranı değişmez, göğsü değişmez, ayna mahruti değişmez binek araçtan farksız valla, arıza çıktımı kaputu bile açma hemen telefona sarıl, bukadar eziyete birde arazide TD5 lerin önünü tıka k..çını başını sağa sola çarp , durduğu yerde tembel arap devesi gibi çöksün kalsın, arıza anında faturalar 3000 tl li rakamlardan başlasın , ilk alış fiyatı 4 disco II, 6 Disco I, 8 defender parası, aksesuarı yok , parçası yok ;D ;D ;D ;D ;D valla özeti bu .

abi baksana 2004 discovery 3 muadili ve fiyati arabasinin konforunu benim 2000 model bir alt seri arabamla kiyasliyor ya ;D ;D ;D utanmasalar 30 yasinda defender dan daha konforlu ve guclu bizim arac dicekler ;D

Tempus' Alıntı:
altug bunlar baya guzelmis , sanirim o koltuklarin icine girdigi oyugu komple sokup oraya takiliyor ve ciddi bir bagaj hacmi yaratiyor, yaptirabilirsem yaptiririm buna benzer biseyler,

koltuk komple çıkacak bağlandı elemanlarıyla birlikte bu parçada bagaj tarafına konarak set oluşturucak bunun için o kadar para vermeyip orjinal koltuk altınıda kullanabilirsin aslında

bagaj koltuğunun fotosu var mı ona göre birşeyler düşünürüz

discovery-V8' Alıntı:

geç sen o işleri ,anca anlatırsın ,sen onları bu işten anlamayanlara anlat ceanimm :D, bana yemezler , ben her cumartesi günümü ivedik hurdacılarına ayıramam :D, bu arada hakanın defender kaça maloldu veya olacak onu söyle , sen disco 1 ne harcadın onuda söyle , istediğin aksesuar ve parça kapında sen paradan bahset ,ucuz sanayi çözümlerini değil , ben zaten offroad yapacaksam ,gider bir tane fj 40 alırım 10 liraya üzerinede 15 lira harcarım ,ohohohhh valla öttürür bir bedende büyük gelir :D :D :D :D :D

cihanülker' Alıntı:
heh işte sınıflandırmaya başladık araçları artık ,işte doğrusu bu zaten , bunları gerçekten bir ara oturup yapsak , çok iyi olacak :D

valla abi full mekanik, yari elektronik. ve full elektronik diye bir siniflama,
ayrica ufak , orta, buyuk diye bir siniflama
fiyatlarina gore siniflama,
amaclarina gore siniflama,

sinifla sinifla bitmez ;D benim istedigim asfalt konforu, ve arazi performansi keseme uygun bir arac olarak td5 e uyuyor sadece, ikinci bir alternatifim osla dusunucekdim ama yok. baska marka baska model araclara param yetmedi, paramin yettikleri icinde isteklerimi karsilayabilen tek arac discovery 2 td5 di. ayni fiyata vx100 dizel yada vx80 turbo dizel bulsam 170 000 de alirdim ;D verirsen 35 000 e senin aracida alirim hemen ;D ;D ;D zevkle tyt ci olurum ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,899
Kaydolan Son Üyemiz
kingpinn121125

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR