7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,147,874
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

RedlinE' Alıntı:
3 m çift taraflilar var. beyaz en iyisi odur hocam yapiştirma ile ilgili derdini çozer. Benimkinin aynisi degildir ben kapasitorun uzerinden soktum benim araçda kapasitor var arkada ondan seninki biraz daha gelişmiştir tahminimce çunki bende isi göstergesi yok. sadece araçda olan w gösteriyor. ama aşiri hassas sinyal verince bile araçdaki dalgalanmayi goruyorum.
Tamamdır ,bende 3 m düşünmüştüm,
cihazın benzerini senin araçta görünce ,müco kesin en iyi yolu bulmuştur diye düşündüm ;D

Etiketler

sagol kerim abi bir tavsiye daha agirlik merkezine pareler olarak bantla yani aşagi dusecekse iki yana dogru bant çek hayatta birşey olmaz. çok çekersende dedigim gibi sende koparamazsin. kolay gele

RedlinE' Alıntı:
sagol kerim abi bir tavsiye daha agirlik merkezine pareler olarak bantla yani aşagi dusecekse iki yana dogru bant çek hayatta birşey olmaz. çok çekersende dedigim gibi sende koparamazsin. kolay gele
Mücahit sağol ,bantlayıp unutacağım ;D

cihanülker' Alıntı:
valla ya totomun üstüne oturamadım daha ,çocuklar beni görünce ,aaaaaaa babam gelmiş diyorlar :D

Benimkiler de bu amca kim diye soruyorlarmış annelerine ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Hazır Cihan yokken ;D ;D ;D

http://www.dailymotion.com/video/xcotj1_defender_travel

Günaydın millet ;D

Mete hocam sende olmasan caponların dilinden kurtulamazdık valla ;D ;D

Valla bu uğurda Mustafa Bey hasta bile oldu... Onun hakkını nasıl ödeyecekler bakalım

acemi80' Alıntı:
Valla bu uğurda Mustafa Bey hasta bile oldu... Onun hakkını nasıl ödeyecekler bakalım

Hocam Mustafa abi Defender'ın içinde Kars soğuğunu yiyince hasta oldu bence.. Malum heryerden rüzgar su vs. alıyor bu Defenderlar :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR