7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,141,292
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Garmin Oregon 300 ,baya başarılı bir cihaz ama fiyat uçuk dışardan getirmek lazım.

bende 200 nuvi var,araç dışında bir işe yaramaz ,
nokia N95 de 5-6 GPS programı yüklü ,ama bence batarya sorunu ,( bunu harici destekle hallettim )
ve telefona bir şey olmasın diye ,harcanan çabaya deymez.

Etiketler

altug onaran' Alıntı:
komutanım GPS inde

LR - LC

nikon - canon gibi taraftarları var ;D

m
sadece doğada kullanıcaksanız topoğrafik haritalar gayet başarılı
Altuğ aynen dediğin gibi bunun da bir sürü modelleri varmış.Onur'un verdiği linke bakınca kafam karıştı biraz daha vereyim daha iyisini falan alayım derken ipin ucunu kaçırmayayım.
Kerim haklı yağmur camurda hassas alet yaramaz Gps in Garmin ya da Macellan dan birini alacağız demektir.

altug onaran' Alıntı:
abi alet başarılı fakat komutanım tabanvay ofroytunda da kullanıcağı için uygun olmayabilir ;D (Garmin Nüvi için )

Katılıyorum, o sebeple 60CSx'i tavsiye ederim.

Garmin Etrex Legend Hcx El Tipi Gps + (navcity 81il Sokak Detay Haritası + Topografya Haritası 2gb Sd Card A Yüklü.)

Fiyat 350,00 USD + KDV
KDV Dahil 635,31 TL
Havale ile 609,90 TL

armin Gpsmap 60 Cx El Tipi Gps + Navcity (navcity 81 İl Sokak Detay Haritası + Topografya Haritası 1gb Sd Card A Yüklü.)

Fiyat 470,00 USD + KDV
KDV Dahil 853,14 TL
Havale ile 819,01 TL
Yukarıdakiler işime yarar gibi duruyor.

nkurtkaya' Alıntı:
60CSx'i ben bu sitede satan bir arkadaştan aldım, 480 TL'ye :smiley:
Tamam bende sitedeki ilanlara bakayım ancak türkce kullanma kılavuzu ve lisanslı harita yüklenmiş olmalı aksi halde bana problem olur.

aslankurt72' Alıntı:
Tamam bende sitedeki ilanlara bakayım ancak türkce kullanma kılavuzu ve lisanslı harita yüklenmiş olmalı aksi halde bana problem olur.
illa lisanslı mı olacak ;D ;D ;D
Bir ara sorduğumda dehşet paralar istiyorlardı.
örneğin nüvi 200 için sorduğumda 250 Dolar + kdv demişlerdi.
şimdiki fiyatlarını bilemiyorum.

altug onaran' Alıntı:
komutanım birde dünyanın en iyi GPS si var

ANPSN 11 (KKS) tanıdık geldi mi

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Tanıdık gelmedi malesef ??? ???
yazargezeryolçizer' Alıntı:
illa lisanslı mı olacak ;D ;D ;D
İyi olur.
Geçen treking de bir genç Amerikadan getirtmişti harita yoktu yükleteyim dedim çok pahalıydı bende internetten şifreleri kırıp yükledim dedi. Bana biraz ters geldi

aslankurt72' Alıntı:
Tanıdık gelmedi malesef ??? ???İyi olur.
Geçen treking de bir genç Amerikadan getirtmişti harita yoktu yükleteyim dedim çok pahalıydı bende internetten şifreleri kırıp yükledim dedi. Bana biraz ters geldi

askeriyenin kullandığı laptoptan hallice gps ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
askeriyenin kullandığı laptoptan hallice gps ;D ;D ;D
ALTUĞ Arkadaş sen beni çözmüşsün fakat bir hususu atlıyorsun.Benim arazi işleriyle uğraştığım zamanlar harita üzerinden planlayıp,arazide pusulayla istikamet ölçüp adım sayarak traversler üzerinden giderdik.Sonradan adım sayar diye bir cihazı amerikaya kursa giden bir subay getirmişti de Ne büyük devrim pusula dan sonraki en büyük icat falan demiştik ;D ;D ;D GPS icat olduğunda sadece adını duyduk zaten artık ütülü pantolon ve rugan ayakkabı giyiyorduk.

Tüm arkadaşlara teşekkürler.Biraz bilgi sahibi oldum.Site'nin ilgili bölümündende bilgi topladıktan sonra karar veririm. İyi geceler ben ayrılıyorum.

levento' Alıntı:
Merhaba,
1- Kimler katılabiliyor
2- Araç donanımları ile ilgili bir standar falan varmı...
3- Hiç birşey yapamazsak görev alarak yardımcı olmaktanda zevk duyarım...

Bu aracı kullanan da hemen yarışçı kesiliyor :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri